Μουσικη

Τον ήρωά του Μπομπ Ντίλαν περιμένει να συναντήσει ο Εντ Σίραν

Αλλά δεν το επιδιώκει κιόλας...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έντ Σίραν
Έντ Σίραν © JERRITT CLARK/ GETTY IMAGES

Εντ Σίραν: Δεν έχει γνωρίσει τον Μπομπ Ντίλαν - O τραγουδιστής δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι είναι το τελευταίο από τα είδωλά του που δεν έχει γνωρίσει.

Ο Εντ Σίραν δήλωσε ότι ακόμα περιμένει να συναντήσει τον ήρωά του, Μπομπ Ντίλαν.

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ «Autumn Variations», εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο Ντίλαν είναι το τελευταίο από τα είδωλά του που δεν έχει γνωρίσει.

«Τους έχω γνωρίσει όλους, εκτός από τον Ντίλαν… αλλά αν συναντήσεις τον Μπομπ Ντίλαν πρόωρα… δεν θέλω να το φαντάζομαι», είπε συγκεκριμένα ο Σίραν.

«Ο κανόνας μου είναι πάντα ότι δεν θα επιδιώξω ποτέ να συναντήσω κάποιον, θα περιμένω να με συναντήσει» πρόσθεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής. 

Η συνάντηση με τον Eminem

Ακόμη, στην συνέντευξη που παραχώρησε ο μουσικός θυμήθηκε τη συνάντησή του με τον Eminem, λέγοντας: «Ήθελα να μου πει: "μου αρέσουν τα τραγούδια σου"».

«Περίμενα και μετά από τέσσερα χρόνια μου είπε: "Πρέπει να κάνουμε ένα τραγούδι" και γίναμε φίλοι» συμπλήρωσε.

Ο Εντ Σίραν σε παλαιότερη συνέντευξή του στο WatchMojo έκανε σύγκριση του Ντίλαν με τον Eminem.

«Μπορεί να πεις ότι είναι δύο τελείως διαφορετικοί καλλιτέχνες, αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις με τον Eminem είναι να βάλεις μια κιθάρα πίσω από τα λόγια του και είναι κάτι πολύ παρόμοιο» υποστήριξε.

Eminem ft Ed Sheeran - Lose Yourself, Stan (Full Set of Surprise Performance at Detroit 15/07/23) 8K

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ