Μουσικη

Το νέο τραγούδι του Εντ Σίραν είναι εμπνευσμένο από τα... «Φιλαράκια»

Η αποκάλυψη στην Κόρτνεϊ Κοξ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Ed Sheeran
O Ed Sheeran © EPA/JUSTIN LANE

Εντ Σίραν: Το νέο τραγούδι του εμπνευσμένο από τα «Φιλαράκια» - Η αποκάλυψη στην Κόρτνεϊ Κοξ

Ο Βρετανός τραγουδιστής Εντ Σίραν έδωσε μία πρώτη γεύση από το νέο του τραγούδι «American Town».

Debuting American Town unplugged in the audience tonight. Autumn Variations out 29th September

Σε βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το παρουσίασε κάνοντας καντάδα στη φίλη του Κόρτνεϊ Κοξ μέσα στην κουζίνα της καθώς όπως είπε είναι εμπνευσμένο από τη αγαπημένη σειρά τα «Φιλαράκια (Friends)».

«Κόρτνεϊ, Κόρτνεϊ, Κόρτνεϊ έγραψα αυτό το τραγούδι εμπνευσμένο από τα «Φιλαράκια», τη σειρά στη οποία έπαιζες» είπε ο Σίραν στο βίντεο και ξεκίνησε να το ερμηνεύει με το ρεφρέν ν΄αναφέρεται σε «ένα κορίτσι από την Αγγλία σε μία αμερικάνικη πόλη».

«Περίμενε, αυτό αφορούσε πραγματικά τη σειρά «Friends»;» ρώτησε η Κοξ όταν τελείωσε, με τον σταρ να επιβεβαιώνει ότι είναι «εμπνευσμένο» από τη σειρά, «επειδή τρώτε κινέζικο φαγητό σε μικρά λευκά κουτιά».

Η ηθοποιός είπε ότι της άρεσε πολύ και αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα ζητήσει πνευματικά δικαιώματα.

Σημειώνεται ότι ο Σίραν και η Κοξ είναι φίλοι πάνω από 10 χρόνια, όταν εκείνος έγινε η αφορμή να γνωρίσει τον σύντροφό της Τζόνι Μακντέιντ το 2013.

Το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή με τίτλο «Autumn Variations» θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου ενώ αύριο (23 Σεπτεμβρίου) θα εμφανιστεί στο SoFi Stadium του Ινγκλγουντ στο Λος 'Αντζελες. Είναι ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του στην βόρεια Αμερική όπως αναφέρει το Βillboard.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ