Μουσικη

Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως κάποτε είχε καπνίσει τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg που «δεν μπορούσε να δει»

Η ιστορία που έχει γίνει viral

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως κάποτε είχε καπνίσει τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg που «δεν μπορούσε να δει»

Εντ Σίραν: Οι αποκαλύψεις για το χόρτο με τον Snoop Dogg - Η ιστορία που έχει γίνει viral

Σε «μυρωδάτες» αποκαλύψεις προχώρησε ο Εντ Σίραν σε μια νέα συνέντευξη στο podcast «Conan O'Brien Needs a Friend».

Ειδικότερα, ο 32χρονος αστέρας της μουσικής αποκάλυψε πως κάποτε κάπνισε τόσο πολύ χόρτο με τον Snoop Dogg στα παρασκήνια μετά από μια συναυλία που δεν μπορούσε να... δει.

Το περιστατικό συνέβη σε μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις του ράπερ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, την οποία παρακολούθησε με τη σύζυγό του Τσέρι Σίμπορν και τη μητέρα της.

Αφού ολοκληρώθηκε το σόου, πήγαν να βρουν τον Snoop Dogg στα παρασκήνια με τον Σίραν να αποκαλύπτει πως «θυμάμαι ότι συνάντησε την πεθερά μου και της είπε: "Τι γίνεται, βασίλισσα;"».

Ο Ράσελ Κρόου και τα... τσιγαριλίκια

Η γνωριμία του Σίραν με τον 51χρονο ράπερ έγινε μέσω του Ράσελ Κρόου, τον οποίο έχουν κοινό γνωστό οι δύο καλλιτέχνες και ήταν στα παρασκήνια επίσης εκείνο το βράδυ.

«Δεν καπνίζω καθόλου», παραδέχτηκε ο Σίραν. «Ήμουν στο καμαρίνι και απλά [κάπνιζαν] τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι, και ήμουν σαν: "Υποθέτω ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας πρέπει να το κάνω,| απλά για να είμαι σαν, "Κάπνισα με τον Snoop Dogg"».

«Αφού ήπιαμε λίγο κρασί και συζητήσαμε με τον ράπερ, η στιγμή τελικά παρουσιάστηκε. "Μου είπε, "Θέλεις λίγο;" και του είπα, "Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή". Είχαμε μια καλή συζήτηση"», θυμήθηκε ο Σίραν.

«Κάπνισα λίγο, και είπα, "Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα. Αυτό είναι καλό". Μετά κάπνισα λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα», συνέχισε. «Θυμάμαι απλά να τον κοιτάζω και να λέω: "Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή"».

«Θα απογοητευόμουν αν [ο Snoop] δεν ήταν φτιαγμένος», συνέχισε και πρόσθεσε στις... αποκαλύψεις:

«Υπάρχει ένας καλλιτέχνης με τον οποίο δουλεύω αρκετά συχνά, ο Burna Boy, και θα έλεγα ότι είναι το πιο πολύ που έχω δει ποτέ κάποιον να καπνίζει χόρτο. Η πόρτα στούντιο ήταν κλειστή και απλά [έβγαινε] καπνός, καπνός, καπνός, καπνός, καπνός. Θυμάμαι να ανεβαίνω στη σκηνή στη συναυλία και το ίδιο πράγμα, όπως "δεν είμαι ακριβώς εδώ"».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ