Μουσικη

Ο Snoop Dogg διασκεύασε το «In The Air Tonight» για τους αγώνες του NFL

Ο θρυλικός ράπερ ερμηνεύει το κλασικό τραγούδι του Φιλ Κόλινς για το δίκτυο ESPN

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Snoop Dogg και Κρις Στέιπλετον διασκεύασαν το «In The Air Tonight» του Φιλ Κόλινς για τους αγώνες του NFL στο αμερικανικό δίκτυο ESPN.
Νέο θεματικό τραγούδι του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου το «In The Air Tonight» σε διασκευή του Snoop Dogg © EPA/Nina Prommer

Snoop Dogg και Κρις Στέιπλετον διασκεύασαν το «In The Air Tonight» του Φιλ Κόλινς για τους αγώνες του NFL στο αμερικανικό δίκτυο ESPN.

O θρύλος της ραπ, Snoop Dogg και ο σταρ της κάντρι, Κρις Στέιπλετον συνεργάστηκαν για να διασκευάσουν το «In The Air Tonight» του ειδώλου της ροκ, Φιλ Κόλινς ως το νέο θεματικό τραγούδι του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL, για τους αγώνες του Monday Night Football.

Στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καλωδιακού και δορυφορικού αθλητικού τηλεοπτικού καναλιού ESPN που μεταδίδει τους αγώνες, κοινοποιήθηκε ο νέος ύμνος του Monday Night Football.

Στα στιγμιότυπα που δόθηκαν στη δημοσιότητα εμφανίζεται επίσης η ντράμερ Σίντι Μπλάκμαν Σαντάνα να παίζει στο εμβληματικό απόσπασμα ντραμς στην αρχή του τραγουδιού.

Νωρίτερα φέτος, ο Κρις Στέιπλετον ερμήνευσε τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής κατά τη διάρκεια του Super Bowl, πριν από την εμφάνιση της Rihanna στο ημίχρονο του δημοφιλέστερου ετήσιου αγώνα του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Snoop Dogg, από την άλλη πλευρά, εμφανίστηκε πέρυσι στην παράσταση του Dr. Dre στο ημίχρονο του Super Bowl.

Οι Justin Timberlake και Timbaland όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, θα έχουν την επιμέλεια της μουσικής για τη σεζόν του NFL 2023-24.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ