- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
O Κασσελάκης απαντάει στο debate της Αχτσιόγλου με πρόταση για από κοινού περιοδεία
Θέλει τηλεμαχία μόνο με... τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όχι» Κασσελάκη στην πρόταση Αχτσιόγλου για debate
Με μήνυμά του στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης αρνείται τη διεξαγωγή debate με την Έφη Αχτσιόγλου ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι θα κάνει debate μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ προτείνει στην εσωκομματική αντίπαλό του σε «κοινή περιοδεία».
Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη
Debate με τον Κ.Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την...
Posted by Stefanos Kasselakis on Monday, September 18, 2023
«Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το "μαζί" που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη. Την καλώ σε κοινή περιοδεία. Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία».
H ανταπάντηση της Έφης Αχτσιόγλου
Απάντωντας στο «όχι» του Στέφανου Κασσελάκη, η Έφη Αχτσιόγλου υποστηρίζει ότι «ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι» πρέπει να γίνει ένα debate μεταξύ τους.
Αναλυτικά, έγραψε στο Facebook: «Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης. Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας. Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος».
Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των...
Posted by Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou on Tuesday, September 19, 2023
Η πρόταση για debate
Νωρίτερα σήμερα, η Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε πως, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Ζήτησα να γίνει ντιμπέιτ από τους γραμματείς του κόμματος. Είμαι απολύτως ανοιχτή στο χρονοδιάγραμμα. Οι γραμματείς του κόμματος θα μεταφέρουν το αίτημα στον κ. Κασσελάκη», δήλωσε στον ΑΝΤ1.
Ερωτηθείσα για την εκλογική επιτυχία του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο, σημείωσε πως πρόκειται για «μια προφανή διάθεση ανανέωσης από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που μορφοποιήθηκε στην παρουσία του κ. Κασσελάκη, ο οποίος φέρει στοιχεία μιας φρέσκιας παρουσίας. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιμείνουμε λίγο περισότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής».
Πρόσθεσε, δε, πως «τα συνθήματα στην πολιτική έχουν σημασία, αλλά δεν μπορούμε να προχωράμε μόνο με αυτά. Παράδειγμα, ο συνυποψήφιός μου λέει “θα τα αλλάξουμε όλα”. Τι σημαίνει, όμως, αυτό για “ελληνοτουρκικά”; Θα αλλάξει πολιτική θέση ως προς τα εργασιακά, ως προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις «χυδαίες», όπως τις χαρακτήρισε, επιθέσεις που έχει δεχτεί την τελευταία περίοδο: «Πρόκειται για χυδαία ψέματα και συκοφαντίες. Επέλεγα να κινούμαι πολιτικά πάντα. Τώρα οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αποστέλλω εξώδικη δήλωση στα Μέσα για να ανακαλέσουν. Πρόκειται για ακραία ψεύδη».
Αναφορικά με την επόμενη ημέρα του κόμματος, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου» και ότι «είναι απολύτως δεδομένη η ενότητα του κόμματος».
Κλείνοντας, έκανε λόγο για «ανοιχτή μάχη», ενώ προέτρεψε τους πολίτες να ακούσουν τις πολιτικές θέσεις των υποψηφίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.