Πολιτικη & Οικονομια

Αχτσιόγλου: «Έχω καταθέσει πρόταση για ντιμπέιτ με Κασσελάκη»

Τι είπε ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έφη Αχτσιόγλου συγκέντρωσε 36,21% © TΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Η Έφη Αχτσιόγλου συγκέντρωσε 36,21% © TΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Έφη Αχτσιόγλου: Η πρόταση για ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη - Τι είπε ενόψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών

Η Εφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 πως, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ζήτησα να γίνει ντιμπέιτ από τους γραμματείς του κόμματος. Είμαι απολύτως ανοιχτή στο χρονοδιάγραμμα. Οι γραμματείς του κόμματος θα μεταφέρουν το αίτημα στον κ. Κασσελάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την εκλογική επιτυχία του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο σημείωσε πως πρόκειται για «μια προφανή διάθεση ανανέωσης από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που μορφοποιήθηκε στην παρουσία του κ. Κασσελάκη, ο οποίος φέρει στοιχεία μιας φρέσκιας παρουσίας. Αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να επιμείνουμε λίγο περισότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvmngr8hizmp)

Πρόσθεσε, δε, πως «τα συνθήματα στην πολιτική έχουν σημασία, αλλά δεν μπορούμε να προχωράμε μόνο με αυτά. Παράδειγμα, ο συνυποψήφιός μου λέει “θα τα αλλάξουμε όλα”, τι σημαίνει, όμως, αυτό για “ελληνοτουρκικά”; Θα αλλάξει πολιτική θέση ως προς τα εργασιακά, ως προς τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις «χυδαίες», όπως τις χαρακτήρισε, επιθέσεις που έχει δεχτεί την τελευταία περίοδο: «Πρόκειται για χυδαία ψέματα και συκοφαντίες. Επέλεγα να κινούμαι πολιτικά πάντα. Τώρα οι επιθέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αποστέλλω εξώδικη δήλωση στα Μέσα για να ανακαλέσουν. Πρόκειται για ακραία ψεύδη».

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα του κόμματος, η κ. Αχτσιόγλου ανέφερε ότι «είμαι στρατιώτης αυτού του χώρου» και ότι «είναι απολύτως δεδομένη η ενότητα του κόμματος».

Κλείνοντας, έκανε λόγο για «ανοιχτή μάχη» ενώ προέτρεψε τους πολίτες να ακούσουν τις πολιτικές θέσεις των υποψηφίων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ