- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Το «Midnights» της Τέιλορ Σουίφτ έγινε το πρώτο άλμπουμ με περισσότερες πωλήσεις σε βινύλιο από CD εδώ και τέσσερις δεκαετίες
Ένα ακόμα ρεκόρ που σπάει το άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου
Τέιλορ Σουίφτ: Το «Midnights» είναι το πρώτο άλμπουμ με περισσότερες πωλήσεις σε βινύλιο από CD από τη δεκαετία του 1980
Δεν σταματούν τα ρεκόρ για το «Midnights» της Τέιλορ Σουίφτ το οποίο έγινε το πρώτο άλμπουμ που έχει πουλήσει περισσότερα αντίτυπα σε βινύλιο παρά σε CD από τη δεκαετία του 1980. Το «Midnights» κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου και γρήγορα εκτοξεύτηκε στην κορυφή των charts σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ναγορές, εκτός από την Ιαπωνία, όπου έφτασε στο Νο. 7).
Το «Midnights» πραγματοποίησε παγκοσμίως μέσα σε οκτώ μόλις εβδομάδες πάνω από 6 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις στις ΗΠΑ, συντρίβοντας έτσι ένα ακόμη ρεκόρ πωλήσεων. Αξίζει να αναφερθεί ότι το νέο άλμπουμ της Σουίφτ έχει καταρρίψει περισσότερα από 80 ρεκόρ μέχρι στιγμής. Το «Midnights» κυκλοφόρησε σε πέντε διαφορετικές χρωματιστές εκδόσεις CD και πέντε βινυλίου, με κάποιες από αυτές να διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Ο Guardian ανέφερε ότι το «Midnights» έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 800.000 αντίτυπα σε βινύλιο στην αμερικανική αγορά. Το άλμπουμ της Σουίφτ είχε πουλήσει 575.000 δίσκους βινυλίου την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, τον Οκτώβριο.
Το «Midnights» έγινε το άλμπουμ βινυλίου με τις ταχύτερες πωλήσεις από τότε που άρχισαν να καταγράφονται οι πωλήσεις στις ΗΠΑ το 1991 και είναι συνολικά το άλμπουμ βινυλίου με τις υψηλότερες πωλήσεις του 21ου αιώνα.
Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ το οποίο περιέχει 13 κομμάτια και ήταν το πρώτο της αυτοβιογραφικό υλικό μετά το Lover του 2019, η Σουίφτ έγινε η πρώτη καλλιτέχνιδα που κατέλαβε και τις 10 πρώτες θέσεις στο Hot 100 σε μια εβδομάδα. Το «Midnights» ξεπέρασε, επίσης, το ρεκόρ του Certified Lover Boy από τον Drake για τις περισσότερες top 10 επιτυχίες ενός άλμπουμ και ισοφάρισε τη Barbra Streisand για τα περισσότερα Νο.1 άλμπουμ στο Billboard 200 μεταξύ γυναικών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο frontman των Iron Maiden επιστρέφει στο Release Athens
Σακίρα, P!nk και Sia ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα που διεκδικούν μια θέση στο πάνθεον της μουσικής
Όταν σου λέω Νίκος Μπιτζένης και Mikro, να χορεύεις!
Εννέα ξεχωριστές συναυλίες με όργανα εποχής, σύγχρονες αναγνώσεις και τζαζ αυτοσχεδιασμούς στο ΚΠΙΣΝ
«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» χαρακτήρισε ο frontman των Foo Fighters τη συνεργασία του με τους ροκ θρύλους
Πώς θα γίνει η τελική επιλογή του τραγουδιού
Η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια ανάμεσα στους 15 κορυφαίους νέους καλλιτέχνες της Ευρώπης
Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος αφηγείται την ιστορία του «ΣΕΛΦ ΕΚΤΙΜ», πριν την παρουσιάσει live στην Αθήνα
Ο κιθαρίστας και συνθέτης αφηγείται στην ATHENS VOICE τις μουσικές και όχι μόνο αναφορές που διαμόρφωσαν την πορεία των Marios Politis & The Storytellers
Πότε θα γίνει ο ελληνικός τελικός
Ο frontman του συγκροτήματος προανήγγειλε live εμφανίσεις και την κυκλοφορία νέου υλικού
Το «Love, Light and Peace» θα διατεθεί στις 13 Νοεμβρίου στη μνήμη της σπουδαίας ερμηνεύτριας
Το «Take Me Home (4 Christmas)» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
Δύο από τα πιο επιδραστικά ονόματα της σύγχρονης darkwave σκηνής σε ένα special show
Το δύσκολο comeback ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία
Από τους Cybotron και τους Belleville Three μέχρι το Model 500, υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές ενός ήχου που άλλαξε την ηλεκτρονική μουσική
Δύο μεγάλες μουσικές διαδρομές στην ίδια σκηνή
Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τα 60 χρόνια πορείας του σπουδαίου δημιουργού, με τη συμμετοχή αγαπημένων ερμηνευτών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.