- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναυλία για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία στο ΠΣΚΗ στο Ηράκλειο
Η Ουκρανή Ντιάνα Τιστσένκο και η Ρωσίδα Αλένα Μπάεβα για πρώτη φορά μαζί σε μια συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, μαζί με άλλους διάσημους σολίστ
Συναυλία για τον πόλεμο στην Ουκρανία στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΣΚΗ). Αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.
Μια συναυλία ιδιαίτερης σημασίας και με υψηλό συμβολισμό, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου (ΠΣΚΗ).
Η Ουκρανή Ντιάνα Τιστσένκο και η Ρωσίδα Αλένα Μπάεβα, δυο κορυφαίες βιολονίστριες, θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στο ΠΣΚΗ, σε μια συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπισμού. Μαζί τους, διάσημοι σολίστ, όπως η Λετονή βιολίστα Σάντα Βίζινε, ο Ισραηλινός - Πορτογάλος τσελίστας Κιρίλ Ζλότνικοφ, ο Ουζμπεκιστανός-Γερμανός πιανίστας Μιχαήλ Λίφιτς και άλλοι καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΣΚΗ. Θα παρουσιάσουν από το Ηράκλειο κορυφαία έργα που αντλούν την έμπνευσή τους από τα δεινά που επιφέρει ο πόλεμος, μεταφέροντας το πανανθρώπινο μήνυμα της ειρήνης και της αγάπης για όλο τον κόσμο.
Στη συναυλία περιλαμβάνονται έργα, όπως το Adagio του Μπάρμπερ, το θέμα από την κινηματογραφική παραγωγή «Η Λίστα του Σίντλερ», η Πρώτη Μπαλάντα του Σοπέν, η «Παθητική» Σονάτα του Μπετόβεν, το «Ενθύμιο από τη Φλωρεντία» του Ρώσου συνθέτη Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, καθώς και έργα των Αλμπινόνι και Μασενέ.
Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την στήριξη των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.
ΙΝΦΟ
Συναυλία αφιερωμένη στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
Σάββατο 2 Απριλίου 2022
Ώρα έναρξης: 21:00
Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού» του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου
Προπώληση εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 15 και 10€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 - 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 - 14:00 & 17:30 - 21:00, τηλ. 2813409247)
● Την ticketservices.gr
● Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης
Κατά την είσοδο και την παραμονή του κοινού στον χώρο, εφαρμόζονται τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απάντησε η κοπέλα σε όσους την αποδοκίμασαν
Μία από τις καλύτερες metal βραδιές στην Πλατεία Νερού
Το (What's the Story) Morning Glory? αφήνει πίσω το ιστορικό Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Πόσες φωνές και ιδιότητες μπορούν να κατοικούν μέσα σ’ ένα σώμα;
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο εμβληματικός fronman του νεοϋορκέζικου hardcore συγκροτήματος
Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Θεσσαλονικιού μουσικού
Από τον Γιώργο Ζαμπέτα στο Happening, τους Magic De Spell και τη Rockarolla. Θυμάται το καλοκαίρι που ξεκίνησαν όλα και μιλά για μια ζωή που κύλησε ολόκληρη μέσα στη μουσική
Ζητούν μποϊκοτάζ πριν τις συναυλίες
«Μας άφησες θησαυρούς Μαίρη Λίντα»
«Το πιο δύσκολο είναι ότι δεν μπορώ να σε αγγίξω», έγραψε η κόρη του Πρίγκηπα του Σκότους
Η νέα τραγουδοποιός μιλά για το πρώτο της single, την άδεια Θεσσαλονίκη, το κρασί και τη νοσταλγία που, όταν βρίσκει ρυθμό, παύει να κοιτάζει πίσω.
2 ημέρες, 2 stages κάθε μέρα, 13 ώρες μουσικής ημερησίως, 18+ διεθνείς artists
Η βιρτουόζος βιολίστρια μιλά στην ATHENS VOICE για την εμφάνισή της στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου
«Επιβλήθηκε ως κορυφαία ερμηνεύτρια, χάρη στο μεγάλο ταλέντο της, το οποίο ποτέ δεν σπατάλησε»
Τραγούδησε για τον έρωτα και τον χωρισμό, σημαδεύοντας μια ολόκληρη εποχή
Η ζωή, οι συνεργασίες και η διαδρομή μιας γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.