- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο χειμώνας επιτέλους έφτασε και ένα- ένα τα νέα σχήματα στην Αθήνα κάνουν την εμφάνισή τους, κάνοντας το χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης να είναι όλο και πλουσιότερος. Ανάμεσα σε αυτά και εκείνο του Apotheke που έκανε την μεγάλη του πρεμιέρα πριν λίγες μέρες, και έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα για έναν χειμώνα πραγματικά ανεπανάληπτο. Στη σκηνή του, για πρώτη φορά βρίσκεται ο Ηλίας Βρεττός, σε μια μοναδική συνύπαρξη με τους Otheview και από την πρώτη κιόλας βραδιά φάνηκε πως το κοινό λατρεύει να διασκεδάζει μαζί τους, αλλά και πως εκείνοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διασκέδαση της πόλης τη σεζόν αυτή.
Ηλίας Βρεττός και Otherview φαίνονται αποφασισμένοι να κρατήσουν τα σκήπτρα της φετινής χειμερινής σεζόν, και να κερδίσουν το πιο δύσκολο στοίχημα, εκείνο της απόλυτης και ξέφρενης διασκέδασης. Η σύντομη, μέχρι τώρα, πορεία τους έχει δείξει πως τα καταφέρνουν περίφημα, μιας και το πρόγραμμα που παρουσιάζουν είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό και ανεβαστικό, με το κοινό φυσικά να μην σταματά να περνά καλά ούτε μια στιγμή. Το ανακαινισμένο Apotheke φαίνεται να έκανε μια από τις καλύτερες επιλογές, φέρνοντας στη σκηνή του καλλιτέχνες που είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό και μας έχουν μάθει πως είναι το απόλυτο κέφι.
Τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του και μετατρέπει κάθε μαγαζί που εμφανίζεται στο απόλυτο hotspot της πόλης. Ο Ηλίας Βρεττός δείχνει να το έχει με τη ζωντανή διασκέδαση, αφού οι εμφανίσεις του γίνονται πάντοτε ανάρπαστες από το κοινό. Τις τελευταίες σεζόν έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά, παρουσιάζοντας, μαζί με τον djΝίκο Μάρκογλου, ένα μοναδικό concept, το «The real live experience», που έχει κερδίσει την απόλυτη αγάπη και στήριξη του κοινού. Και η επιτυχία αυτή του δίνει συνεχώς το πράσινο φως για τη συνέχιση του concept αυτού. Φέτος, πιο ώριμος μουσικά από ποτέ, με νέες επιτυχίες που ήδη ακούγονται ασταμάτητα στην πόλη, αλλά και με τις παλαιότερες μουσικές αποσκευές του επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά από το Apotheke ο Βρεττος, για να προκαλέσει και πάλι χαμό. Ο Ηλίας Βρεττός είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που αγαπά απεριόριστα το κοινό του live clubbing και όχι άδικα, αφού κάθε φορά γίνεται ακόμα καλύτερος και πιο απολαυστικός.
Παρά τα είκοσι χρόνια παρουσίας του στην Αθήνα, το εν λόγω κέντρο φαίνεται να ανοίγει φέτος τις πόρτες του στο κοινό, πιο δυναμικό από ποτέ. Το πρώην WildRose, επιστρέφει στο χάρτη της χειμερινής διασκέδασης με το όνομα Apotheke και ήδη έχει μετατραπεί σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην πόλη. Στεγαζόμενο κοντά στο Σύνταγμα, το διάσημο στέκι έχει απίστευτα εύκολη πρόσβαση, που σε συνδυασμό με την φιλοξενία του Ηλία Βρεττού στη σκηνή του, το μετατρέπει αυτόματα σε έναν από τους τοπ προορισμούς διασκέδασης. Η συνεργασία καλλιτέχνη και κέντρου έχει φέρει ήδη τα πάνω κάτω στην πόλη και το μόνο βέβαιο είναι, πως με το πέρασμα του καιρού, η πορεία τους θα γίνεται συνεχώς και πιο ανοδική. Βρεττός Apotheke αποτελούν σίγουρα έναν από τους τοπ προορισμούς που δείχνει η… πυξίδα της διασκέδασης τον χειμώνα 2015-16 και το μόνο βέβαιο είναι πως θα ανταποκριθούν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις του κοινού τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετοιμάζει νέο άλμπουμ, που θα ακουστεί πολύ, επιστρέφει για ένα διαφορετικό live στο Release Athens 2026 και μιλάει για όσα τον σημάδεψαν και όσα ο χρόνος έφερε
Το πλήρες πρόγραμμα της διοργάνωσης μετά την ανακοίνωση των συναυλιών του Σεπτεμβρίου
Τριάντα χρόνια μετά κι ένα τραγούδι σώθηκε από έναν πολτό χαρτοπετσετών, μιλά για τη νύχτα, την ποίηση, τις γυναίκες-ηρωίδες, την αργοπορημένη ενηλικίωση και την εποχή της AI
Το κομμάτι είναι βασισμένο στη Τζέσι, την αγαπημένη καουμπόισσα από τη δεύτερη ταινία του franchise
Δύο από τα βασικά μέλη της Keinemusik στο μεγαλύτερο event ηλεκτρονικής μουσικής της πόλης
Μια επιμελητική πρόταση που φιλοδοξεί να συστήσει εκ νέου το πεδίο της σύγχρονης μουσικής
Η Ισλανδή σταρ παρουσιάζει νέα έργα και μια πρώτη ματιά στο άλμπουμ που θα βγει το 2027
Πότε και πού θα διεξαχθεί
Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα θα εμφανιστεί στον Λόφο της Σάνης το Σάββατο 1 Αυγούστου
Από το πρώτο live με Beirut και PJ Harvey στην Πλατεία Νερού έως τη μετάβαση σε νέο, μεγαλύτερο χώρο από το 2027, το Release Athens γιορτάζει μια δεκαετία παρουσίας.
Το καινούργιο single του κυκλοφορεί με video clip, προαναγγέλλοντας το άλμπουμ του φθινοπώρου και τη μεγάλη συναυλία στο Release Athens 2026
Το νέο άλμπουμ σημείωσε επίδοση-ορόσημο για την ελληνική μουσική - Ο κορυφαίος ράπερ ετοιμάζει συναυλίες
Ο Καναδός ράπερ ξεπέρασε τον Μάικλ Τζάκσον στο Billboard μετά την κυκλοφορία τριών άλμπουμ ταυτόχρονα
Λίγο πριν τον ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Αθήνα, στο Ρομάντσο, ακούστε όλα όσα είπε στον Voice 102,5
Μια διαχρονική παρουσία στη μουσική ζωή της Ελλάδας
Ο Μπομπ Ντίλαν, οι ένοχες μουσικές απολαύσεις και η γοητεία των αντιφάσεων
Τελικά τι σημαίνει το «Bangaranga»;
Ο Ιταλός τροβαδούρος μιλάει στην ATHENS VOICE για το ρεμπέτικο, την Αθήνα, τον Όμηρο, τη μουσική και τη μνήμη της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.