- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το NEPENTHE 4 Year Anniversary
THE BAUSA, Yulia Niko b2b Ede, BRB, Pablo Nuevo και Evanjelia αναλαμβάνουν τα decks στο Θέατρο Άλσος
Διαγωνισμός Athens Voice: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το NEPENTHE 4 Year Anniversary στο Θέατρο Άλσος, για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
Το NEPENTHE συμπληρώνει τέσσερα χρόνια και γιορτάζει την επέτειό του την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Άλσος, στο Πεδίον του Άρεως. Για πρώτη φορά, το εμβληματικό θέατρο στο Πεδίον του Άρεως ανοίγει τον χώρο του στην ηλεκτρονική μουσική και μετατρέπεται σε ένα ξεχωριστό open-air σκηνικό, μέσα στο πράσινο του πάρκου, με θέα τον Λυκαβηττό.
Σε rooftops, νησιά, απρόσμενες γωνιές της πόλης και χώρους με ξεχωριστό χαρακτήρα, το NEPENTHE έχει δημιουργήσει μέσα σε τέσσερα χρόνια τη δική του διαδρομή στην Αθήνα και όχι μόνο. Το επετειακό event έρχεται να γιορτάσει αυτή τη διαδρομή, μαζί με όλους όσοι έχουν γίνει μέρος της.
Το NEPENTHE γιορτάζει 4 χρόνια με ένα anniversary event στο Θέατρο Άλσος
THE BAUSA
Στο line-up της βραδιάς βρίσκονται οι THE BAUSA, το νορβηγικό trio που γνώρισε μεγάλη διεθνή απήχηση με το “Magnetic”. Το track έγινε viral, συγκέντρωσε εκατομμύρια streams και έφερε τους THE BAUSA στο προσκήνιο της διεθνούς dance σκηνής. Τα DJ sets τους χαρακτηρίζονται από ένταση και ενέργεια, με μια προσέγγιση που βρίσκεται ανάμεσα σε DJ set και live performance. Στο Θέατρο Άλσος, οι THE BAUSA θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά highlights της βραδιάς.
Yulia Niko b2b Ede
Η Yulia Niko συναντά τον Ede σε ένα back-to-back set που φέρνει δύο διεθνείς artists στην ίδια κονσόλα. Η Yulia Niko έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στη διεθνή electronic και melodic house σκηνή, ενώ ο Ede έχει ξεχωρίσει με τις παραγωγές και τα sets του. Μαζί, θα παρουσιάσουν ένα set που κινείται ανάμεσα σε melodic και underground ήχους, με τη δυναμική ενός μεγάλου open-air event.
Το ελληνικό line-up
Το διεθνές line-up συμπληρώνουν οι BRB, Pablo Nuevo και Evanjelia, τρία ονόματα της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής. Οι τρεις artists θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα της βραδιάς, διαμορφώνοντας τη μουσική ροή από την έναρξη μέχρι το κλείσιμο.
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να δηλώσετε συμμετοχή για το NEPENTHE 4 Year Anniversary
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα νέο χορευτικό ραντεβού ηλεκτρονικής μουσικής για τα Σαββατόβραδά μας
Το «Bass Persuades» έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard, αλλά τη δεύτερη εβδομάδα κατρακύλησε στο Νο157
Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον περασμένο μήνα και θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από σήμερα
«Ύδατα: Μελωδίες από τις πηγές των ατμών»: Μια ιαματική μουσική παράσταση
Δύο χέρια, τέσσερις μπαγκέτες, ασταμάτητο γκρουβ
Ο καιρός σήμερα φωνάζει πάρτι και εμείς σας έχουμε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη στο Φάληρο
Eλάτε στο Ploes Floating Venue στο Παλαιό Φάληρο, «Πιαστείτε στα Χέρια» και ανακαλύψτε το
Η Maria «Masha» Alyokhina και ο Eric Breitenbach συζητούν για την εξορία, την Ουκρανία και όσα κρατούν όρθιο έναν άνθρωπο, πριν φέρουν το «Riot Days» στην Αθήνα
Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μαντολίνου και το «Between Worlds» σε μία ξεχωριστή μουσική συνάντηση με την Alessia Tondo και μουσικούς της Κ.Ο.Θ.
Γνωστός για τραγούδια όπως τα «You Are My Lady» και «Rock Me Tonight (For Old Times Sake)»
Η εμφάνιση - έκπληξη του Καραγκούνη που αποθεώθηκε
Ο Φραντς Βέλζερ-Μεστ έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, με ένα από τα κορυφαία συμφωνικά σύνολα του κόσμου, στην 25η και τελευταία σεζόν της συνεργασίας τους
Μια επιλογή τραγουδιών ιδανικά για την εποχή
Ο Χρήστος Καραμήτσιος (aka Srek) έχει να διηγηθεί μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το dancefloor
Ένα ζωντανό ταξίδι στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι
Η ανάρτησή της στο Instagram
65 χρόνια μετά την ηχογράφηση του «Weiße Rosen aus Athen»
Στη σκηνή με τη Ντούα Λίπα για την ακουστική εκτέλεση του «Antología»
Τεράστια ζήτηση παρά τις τιμές-ρεκόρ για τη μεγάλη επιστροφή του φεστιβάλ στο Σόμερσετ
Δύο σκηνές, τέσσερις γύροι, δύο διαφορετικά styles και ένα κοινό που θα έχει τον τελευταίο λόγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.