- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Θα πρωταγωνιστήσει ο Μπραντ Πιτ στην επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ;
Ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει παραγωγή για το Netflix
Ο Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ για το Netflix, σύμφωνα με δημοσιεύματα - Έχουν συνεργαστεί σε μεγάλες επιτυχίες
Ο 62χρονος Ντέιβιντ Φίντσερ είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους και σημαντικούς σκηνοθέτες του σύγχρονου Χόλιγουντ - και κάθε νέα του ταινία αποτελεί γεγονός για τους σινεφίλ.
Τώρα, φήμες θέλουν τον πολυβραβευμένο δημιουργό Ντέιβιντ Φίντσερ να ενώνει τις δυνάμεις του για ακόμη μία φορά με έναν από τους πιο παλιούς και πιστούς συνεργάτες του: Τον χαρισματικό Μπραντ Πιτ.
Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της ιστοσελίδας World of Reel, ο Φίντσερ έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο πρότζεκτ του, το οποίο αναμένεται να φέρει την σφραγίδα του Netflix.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ αναμένεται να αναλάβει ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον 62χρονο σκηνοθέτη.
Συγκεκριμένα, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο εμβληματικό «Se7en» του 1995, το οποίο αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του Φίντσερ, και τα επόμενα χρόνια δημιούργησαν μαζί τα «Fight Club» (1999) και «The Curious Case of Benjamin Button» (2008).
Σύμφωνα με τις αναφορές, το πρότζεκτ αναμένεται να αποτελέσει sequel, αλλά όχι σε κάποια από τις προηγούμενες ταινίες του Φίντσερ. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο συνεργάτες έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν από κοινού ένα κινηματογραφικό sequel: Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010, Φίντσερ και Πιτ προσπάθησαν επανειλημμένα να δημιουργήσουν το sequel της ταινίας «World War Z», αλλά τελικά το εν λόγω πρότζεκτ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Το μυστηριώδες επερχόμενο φιλμ με τον Μπραντ Πιτ δεν είναι το μοναδικό πρότζεκτ που φαίνεται να έχει αναλάβει ο Φίντσερ για λογαριασμό του Netflix, μιας και, σύμφωνα με αναφορές του Deadline, ο δημιουργός από το Κολοράντο έχει στα σκαριά ένα remake του κλασικού φιλμ-νουάρ «Chinatown», καθώς και την αμερικάνικη εκδοχή της επιτυχημένης κορεάτικης σειράς, «Squid Game».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου
Οι κριτικές ήταν συντριπτικά θετικές, με την ταινία να συγκεντρώνει ποσοστό 95% στο Rotten Tomatoes
Πότε θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες
Πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Πέμπτη
Γιατί δημιουργήθηκαν ερωτήματα
Το 1974 μάς χάρισε μία από τις σπουδαιότερες ερμηνείες της καριέρας του ως «Νομοταγής Πολίτης»
Συντονίζει ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος - Την Kυριακή 4 Οκτωβρίου
Η νέα εκδοχή του Ζακ Κρέγκερ συγκεντρώνει 97% στο Rotten Tomatoes
Το νέο φιλμ της Marvel ξεπέρασε το Star Wars: The Force Awakens, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ δεκαετίας
Η προβολή του αυτοκαταστροφικού ήρωα και η δυναμική του ρόλου είναι τόσο έντονη, που επηρεάζει ολοκληρωτικά το έργο
Η ταινία του Ούγγρου Πάλφι κερδίζει εύκολα τον θεατή, όχι μόνο λόγω της χορταστικής δράσης, αλλά και με τη δύναμη της παραβολής της
Εξαιρετική η ερμηνεία της Λεά Σεϊντού, που δίνει τον καλύτερο εαυτό της για να προσδώσει αληθοφάνεια στον χαρακτήρα της διαλυμένης γυναίκας.
Ο συνδυασμός της κρίσης των ηθικών αξιών της Ευρώπης με τον πρωταρχικό ρόλο των καλλιτεχνών ή τη δυαδικότητα ως κομβικό στοιχείο της ψυχανάλυσης είναι θέματα που δύσκολα τα κουμαντάρει ο Ιρανός
Πολυαναμενόμενες παραγωγές και μεγάλα blockbuster αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας - Πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου
Η μοναδική ταινία στην οποία έχουν συνεργαστεί είναι το «Interview with the Vampire» του 1994
Η Δανέζα ηθοποιός Ματίλντε Άρσελ επέστρεψε στην Κοπεγχάγη πριν την απονομή για να δηλώσει άνεργη
Από το «σχεδόν αριστούργημα» έως μια «δημιουργό που αξίζει να παρακολουθούμε», οι διεθνείς κριτικές για την ταινία της
Οι ταινίες που προβάλλονται υπηρετούν τη γενική θεματική ΡΕΥΜΑ / CURRENT, ένα πρόγραμμα σύγχρονων ντοκιμαντέρ σε επιμέλεια της πολιτιστικής παραγωγού και εικαστικού Αντιγόνης Παπαντώνη.
«Μπορεί να σταθεί μόνη της», δήλωσε η «Μόνικα» από «Τα Φιλαράκια»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.