- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι επιστρέφει στην υποκριτική μετά από διάλειμμα έξι ετών
Ο Αμερικανός σταρ πρωταγωνιστεί στο «The Rivals of Amziah King» του Άντριου Πάτερσον
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι μιλά για την επιστροφή του στην υποκριτική με το «The Rivals of Amziah King» - Η ταινία κάνει πρεμιέρα στο South by Southwest
Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων του «The Rivals of Amziah King», ο Μάθιου ΜακΚόναχι, με το δεξί του μάτι πρησμένο από τσίμπημα μέλισσας, έκανε την εξής ερώτηση στο πλατό: «Είναι κανείς άλλος αγχωμένος εκτός από εμένα;».
Οι ηθοποιοί και το συνεργείο γέλασαν, αλλά o Μάθιου ΜακΚόναχι παραδέχτηκε ότι ένιωθε μουδιασμένος που επέστρεφε μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών, κατά τη διάρκεια του οποίου κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Greenlights», δάνεισε τη φωνή του σε ταινίες και πέρασε χρόνο με την οικογένειά του κρατώντας ένα πολύ χαμηλό προφίλ.
Ωστόσο, όταν ήρθε στα χέρια του το σενάριο του Άντριου Πάτερσον, μια ιστορία που διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα και εστιάζει στη ζωή ενός χαρισματικού μελισσοκόμου και τη σχέση του με το θετό παιδί του, τον τράβηξε αμέσως η πρωτοτυπία του και η έντονη αίσθηση της αμερικανικής επαρχίας.
«Δεν είναι το μέρος όπου μεγάλωσα, αλλά γνωρίζω αυτές τις περιοχές και τον χαρακτήρα αυτών των ανθρώπων», είπε ο Αμερικανός σταρ στο Variety.
«Οι κάτοικοι στη νοτιοανατολική Οκλαχόμα, γνωρίζουν το Σύνταγμα, τους κανόνες με τους οποίους ζουν αλλά δεν περιμένουν ούτε παίρνουν έγκριση από τον υπόλοιπο κόσμο. Τους καταλαβαίνω», συμπλήρωσε.
Πρεμιέρα στο SXSW για τη νέα ταινία του Μάθιου ΜακΚόναχι
Υπογράμμισε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του θρίλερ που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Τηλεόρασης South by Southwest(SXSW), ανακάλυψε ξανά την αγάπη του για την υποκριτική.
«Πρώτον, επιβεβαίωσα πόσο απολαμβάνω την υποκριτική. Δεύτερον, ανακάλυψα εκ νέου τις δυνατότητές μου και είπα στον εαυτό μου, “ΜακΚόναχι, είσαι πραγματικά καλός σε αυτό!”», εξομολογείται.
«Και τρίτον, συνειδητοποίησα ότι η υποκριτική για μένα είναι σαν να πηγαίνω διακοπές και εννοώ ότι όταν βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα, μπορώ να συγκεντρωθώ απόλυτα. Η γυναίκα μου, όταν έφευγα το πρωί για τα γυρίσματα, μου έλεγε χαρακτηριστικά: ‘εγώ θα πάρω τα παιδιά, όλα είναι υπό έλεγχο'. Και αυτό είναι διακοπές. Γιατί δεν κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Δεν βάζω πράγματα σε κουτάκια. Είμαι πλήρως επικεντρωμένος στην αναζήτηση της αλήθειας του χαρακτήρα μου», ανέφερε.
Επίσης η συγγραφή του βιβλίου ήταν ένα εργαλείο που βελτίωσε την υποκριτική του. Όπως εξήγησε, τον ανάγκασε «να είναι ειλικρινής» με τον εαυτό του, ξεκαθαρίζοντας «σκέψεις και συναισθήματα που είχε εδώ και 35 χρόνια».
«Αυτό μου έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί δεν είχα τόσα πολλά να κρύψω. Τα είχα μοιραστεί. Έτσι, τώρα, είναι πιο εύκολο να είμαι ειλικρινής και ως ηθοποιός», κατέληξε ο Μάθιου ΜακΚόναχι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε πως εκτελεί μόνη τις επικίνδυνες σκηνές των ταινιών της
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Hollywood Reporter
Η απορρόφηση της WBD από την PSKY αναμένεται να αλλάξει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας
Πρεμιέρα στις αίθουσες στις 19 Ιουνίου 2026
Οι δύο σταρ θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς ντετέκτιβ Κρόκετ και Ταμπς στη νέα ταινία του Τζόζεφ Κοσίνσκι
Μέσα από το πορτραίτο του Λευτέρη Ηλιάκη, ξυπνούν τα φαντάσματα αυτού του εμφυλίου πολέμου
Μια συζήτηση για τους πρόσφυγες και το πώς το σινεμά μπορεί να σε κάνει να δεις αλλιώς τον «ξένο»
Συνεργάστηκε με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα σε 13 ταινίες
Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στους κινηματογράφους
Θυμίζει το ιδεολογικά δυνατό και χιουμοριστικά λυτρωτικό σινεμά των Μονιτσέλι και Φερέρι
Παρότι η γραφή του Μπραντ Άντερσεν διαθέτει τη συνέπεια και την ειλικρίνεια που απαιτεί η διαχείριση ενός τόσο λεπτού ζητήματος, οριακά αποφεύγει τη μετατροπή του σε μελό
Μια γυναίκα πειραματίζεται συνεχώς –όχι απαραίτητα από δική της βούληση– και πασχίζει να βρει νόημα στη σκληρή ζωή της
Η βιογραφία για τον Μάικλ Τζάκσον εστιάζει κυρίως στα πρώτα χρόνια της ζωής του και ρίχνει τίτλους τέλους στο 1988
Η ζωή του μοιάζει με σενάριο. Έχτισε μια πορεία χωρίς shortcuts, γεμάτη δουλειά και ρίσκο. Σήμερα, με ρόλους που «δαγκώνουν», δηλώνει παρών.
Ο Άγγλος ηθοποιός «δεν δίνει ιδιαίτερη προσοχή» στην ΑΙ
Παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας
Η ίδια το έχει χαρακτηρίσει «πρότζεκτ ζωής»
Στο Rotten Tomatoes, η ταινία συγκεντρώνει μέχρι στιγμής βαθμολογία περίπου 31%
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.