O Μελ Γκίμπσον στη νότια Ευρώπη αναζητώντας τοποθεσίες για το σίκουελ του «Passion of the Christ»
Ο Τζιμ Καβίζελ επιστρέφει για να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ιησού
Ο Μελ Γκίμπσον δήλωσε ότι το «Passion of the Christ: Resurrection» δεν ακολουθεί μια γραμμική αφήγηση
Ο Μελ Γκίμπσον σαρώνει τη νότια Ευρώπη αναζητώντας τοποθεσίες για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας του 2004, «Passion of the Christ», κάτι που σημαίνει ότι το σίκουελ θα γίνει πραγματικότητα.
Mel Gibson is in Europe scouting locations for a sequel to “The Passion of the Christ.” He reportedly toured Malta and arrived in the Southern Italian region of Puglia where he visited the ancient towns of Ginosa, Gravina Laterza and Altamura. https://t.co/5INr9tU2Pl
— Variety (@Variety) September 19, 2024
O Μελ Γκίμπσον ξεκίνησε scouting για το σίκουελ του «Passion of the Christ»
Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ο Γκίμπσον βρέθηκε στη Μάλτα με μια ομάδα παραγωγής και στη συνέχεια έφτασε στη νότια ιταλική περιφέρεια της Απουλίας όπου επισκέφθηκε διάφορες αγροτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων πόλεων Ginosa, Gravina Laterza και Altamura, δήλωσε ο διευθυντής της Επιτροπής Κινηματογράφου της Απουλίας, Αντόνιο Παρέντε.
«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι πρόσφατα έκαναν scouting για τοποθεσίες», δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Γκίμπσον, Άλαν Νιερόμπ, στο Variety, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε σε αυτό το στάδιο».
Ο Νιερόμπ διευκρίνισε επίσης ότι οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το casting του σίκουελ του «Passion of the Christ», με τίτλο «Passion of the Christ: Resurrection», είναι πρόωρη.
Ο Γκίμπσον φέρεται να δουλεύει εδώ και χρόνια πάνω στο σενάριο της συνέχειας με τον σεναριογράφο του «Braveheart» Ράνταλ Γουάλας, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην ORMI Media τον Απρίλιο δήλωσε ότι το σενάριο είχε ολοκληρωθεί και ότι ο Τζιμ Καβίζελ θα επέστρεφε για να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ιησού.
Ο Γκίμπσον, σε συνέντευξή του στο National Catholic Register το 2022, δήλωσε ότι το «Resurrection» δεν ακολουθεί «μια γραμμική αφήγηση», προσθέτοντας ότι «πρέπει να αντιπαραβάλεις το κεντρικό γεγονός που προσπαθώ να αφηγηθώ με όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό στο μέλλον, στο παρελθόν και σε άλλες σφαίρες, και γι' αυτό γίνεται κάπως επιστημονική φαντασία».
Το «Passion of the Christ», η ταινία του Γκίμπσον για τις τελευταίες ημέρες του Ιησού στη γη, έγινε η πιο κερδοφόρα ανεξάρτητη ταινία όλων των εποχών, με εισπράξεις σχεδόν 612 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Η ταινία θεωρήθηκε αντισημιτική λόγω του υπαινιγμού της ότι οι Εβραίοι ηγέτες ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατο του Ιησού. Όμως η διαμάχη τροφοδότησε το ενδιαφέρον, καθώς οι εκκλησίες αγόρασαν ολόκληρες αίθουσες για τους πιστούς τους.
Amazing. Bless Mel Gibson and Jim Caviezel. https://t.co/dFLtBJ5uSX
— Katie (@KatieS_1) September 19, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης του Avatar μετακομίζει επικαλούμενος την πόλωση της Αμερικής του Τραμπ
Από το Παγκράτι στο παγκόσμιο σινεμά και τη διεθνή αναγνώριση
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Είχε προταθεί για τελευταία φορά το 1985, για το «Twice in a Lifetime»
Διπλή υποψηφιότητα και ιστορικά επιτεύγματα
Σύμφωνα με την ανάλυση του «Variety»
Σάρωσε ο Γιώργος Λάνθιμος με τέσσερις υποψηφιότητες
Πρωταγωνιστούν οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρόζαμουντ Πάικ και Άντονι Χόπκινς
Ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ που μοιράζονταν οι ταινίες All About Eve (1950), Τιτανικός (1997) και La La Land (2016)
Ανακοινώθηκαν οι λίστες για τα 98α βραβεία - Η ταινία του Έλληνα δημιουργού διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο σε κορυφαίες κατηγορίες
Στις 24 Ιανουαρίου 2026 θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ στα Εξάρχεια
Σήμερα η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων
Πήρε βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Dark Knight» και η παγκόσμια αναγνώριση
Πολλά στοιχεία στο σενάριο δίνονται χωρίς ειρμό, σε μια προκάτ αστυνομική πλοκή
Ίσως η καλύτερη σαιξπηρική ταινία που έχουμε δει τα τελευταία 20-30 χρόνια.
Η ψυχραιμία και η αξιοπρέπεια της νεαρής Κάρλα είναι τα στοιχεία του φιλμ που σου εντυπώνονται εντονότερα.
Αυτές είναι οι καλύτερες φετινές ταινίες και οι 20 καλύτερες σειρές που μπορείς να δεις στην πλατφόρμα του
Η «Χιονάτη» της Disney και το «War of the Worlds» με Ice Cube συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.