- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα ταινία «Knives Out» με τον Άντριου Σκοτ στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ
Ξανά μαζί στην οθόνη οι δύο ηθοποιοί - Είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ
Ο Άντριου Σκοτ στη νέα ταινία «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ - Πρεμιέρα στο Netflix το 2025
Ο Άντριου Σκοτ εντάχθηκε στο λαμπερό καστ του «Knives Out 3». O 47χρονος Ιρλανδός ηθοποιός θα πλαισιώσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στη νέα ταινία του κινηματογραφικού φραντσάιζ, όπως αναφέρει το Variety.
Άντριου Σκοτ: Στο «Knives Out 3» μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ
Ο Άντριου Σκοτ, σταρ της βασισμένης στον ομώνυμο ήρωα της Πατρίσια Χάισμιθ σειράς «Ripley» που προβλήθηκε από το Netflix και πρωταγωνιστής του φιλμ «Άγνωστοι μεταξύ μας», για το οποίο εξασφάλισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα, θα πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια των περιπετειών του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ με τίτλο «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», μαζί με την Κέιλι Σπέινι και τον Τζος Ο'Κόνορ, που ήδη προστέθηκαν στο καστ.
Στο επίκεντρο του φιλμ, ασφαλώς ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ιδιόρρυθμου ντετέκτιβ.
Κινηματογραφική επανένωση Σκοτ - Κρεγκ μετά το «Spectre» του Τζέιμς Μποντ
Ο Ράιαν Τζόνσον υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία ενώ είναι παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη του στην «T-Street» Ραμ Μπέργκμαν, όπως και στις άλλες ταινίες.
View this post on Instagram
Λεπτομέρειες της πλοκής προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο σε ένα teaser που δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, ο Ντάνιελ Κρεγκ αναφέρει με τη φωνή του Μπενουά Μπλανκ ότι «στην αρχή βγήκαν τα μαχαίρια, μετά το γυαλί έσπασε, αλλά η πιο επικίνδυνη υπόθεσή μου πρόκειται να αποκαλυφθεί».
Το «Wake Up Dead Man» ενώνει ξανά τον Κρεγκ με τον Σκοτ μετά το 2015, όταν οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν σκηνές στην 23η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, «Spectre».
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Knives Out» πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix εντός του 2025.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντίδραση του σκηνοθέτη στην είδηση ότι η ταινία του είναι η επίσημη πρόταση της χώρας για τα Όσκαρ
Ο σκηνοθέτης άρχισε να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ το 2023
Επίσημη πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την 99η διοργάνωση της Ακαδημίας
Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο εάν η δήλωση βασίζεται σε εσωτερική πληροφόρηση ή αποτελεί προσωπική εκτίμηση
Περισσότερες από 50 ταινίες σε ένα εκλεκτικό πρόγραμμα προβολών
Από το «Rocky Horror Picture Show» και το «The Room» μέχρι τον Ντέιβιντ Λιντς, τι είναι αυτό που μετατρέπει μια ταινία σε αντικείμενο λατρείας για γενιές θεατών
Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί στην τέταρτη ταινία του δημοφιλούς κωμικού franchise
Ο Γάλλος δημιουργός μετέτρεψε την τσιγγάνικη κουλτούρα σε κινηματογραφική γλώσσα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Λιτός και συνάμα πυκνός νοήματος, ο «νέος» Παβλικόφσκι μοιάζει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από οχτώ χρόνια με το «Ψυχρός πόλεμος».
Το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου 2026
Το χιουμοριστικό μήνυμά του στο Φεστιβάλ Βενετίας
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή.
Χοακίν Φίνιξ και Τζόελ Κοέν μεταξύ αυτών που τον στηρίζουν
Η ανησυχία του για τη δημοσιογραφία
Ήταν ο ίδιος σεναριογράφος των ταινιών του και φημιζόταν για την τελειομανία του
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επανέρχεται στις δηλώσεις του για την ποικιλομορφία του ήρωα
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.