Κινηματογραφος

Πέθανε ο ηθοποιός του «Τιτανικού», Lew Palter

Η συγκινητική σκηνή από την ταινία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Lew Palter συμμετείχε σε μία από τις πιο συγκινητικές σκηνές της ταινίας «Τιτανικός»
© Twitter / ScreenShot

Lew Palter: Πέθανε ο ηθοποιός του «Τιτανικού» - Η συγκινητική σκηνή της ταινίας και η μάχη με τον καρκίνο

Ο ηθοποιός Lew Palter, γνωστός από τη συμμετοχή του στη θρυλική ταινία ο «Τιτανικός», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών στα τέλη Μαΐου, όπως έκανε γνωστό η κόρη του τη Δευτέρα (26.6).

Ο Lew Palter έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πνεύμονα στις 21 Μαΐου, όπως έκανε γνωστό η κόρη του Κάθριν στο The Hollywood Reporter. Ήταν ένα οικείο πρόσωπο στην τηλεόραση, μέσα από τα "The Flying Nun", "Columbo", "The Brady Bunch", Hill Street Blues" και "LA Law", μεταξύ άλλων σειρών. Ο Lew Palter υποδύθηκε έναν δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην κωμωδία του 1981 «First Monday In October», με πρωταγωνιστές τους Walter Matthau και Jill Clayburgh.

The Story of Isidor And Ida Strauss in Titanic - Tiktok

Σε μια αξέχαστη σκηνή από τον βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας «Τιτανικό», ο Στράους και η σύζυγός του μένουν μαζί στο κρεβάτι, αντί να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το μοιραίο πλοίο, ενώ το νερό τρέχει στο δωμάτιό τους. Ο Lew Palter έμενε με την κόρη του Κατρίν και τα εγγόνια του Σαμ, Τέσα και Μιράντα. Η σύζυγός του, Nancy Palter, πέθανε το 2020.

«Ο Λιού αγαπούσε την υποκριτική και δίδαξε στους μαθητές του να κάνουν το ίδιο. Ενθάρρυνε βαθιά περιέργεια, φροντίδα, διάνοια και χιούμορ σε κάθε σκηνή, θεατρικό έργο και μάθημα», δήλωσε ο Dean Travis Preston της Σχολής Θεάτρου CalArts σε μια δήλωση και πρόσθεσε: «Είχε τον μέγιστο σεβασμό των μαθητών του και ενθάρρυνε όλους να βρουν την αλήθεια στη δουλειά και τη ζωή τους». 

'Titanic' Actor Lew Palter passes away | Titanic Star Lew Palter Dead At 94

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ