Κινηματογραφος

O Nίκολας Κέιτζ δηλώνει goth και έχει για κατοικίδιο ένα κοράκι

Καθώς προετοιμάζεται για μια κωμωδία τρόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκολας Κέιτζ θα είναι ο Δράκουλας στην ταινία «Renfield»
Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ © ΕPA Pool

O Νίκολας Κέιτζ o oποίος ετοιμάζεται παίξει τον Δράκουλα για τη νέα ταινία της Universal, Renfield δηλώνει goth και αποκαλύπτει ότι έχει κοράκι για κατοικίδιο.

Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το κατοικίδιό του είναι ένα αξιαγάπητο μαύρο κοράκι με το όνομα Hoogan και ζουν μαζί στο Las Vegas. «Έχει αρχίσει να με δουλεύει… είναι αστείο, για εμένα τουλάχιστον», είπε - ναι, για το κοράκι. «Όταν φεύγω από το δωμάτιο, θα πει “αντίο” και μετά “βλάκα”. Τα κοράκια είναι πανέξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, από την πλευρά του Edgar Allan Poe. Μου αρέσει το goth στοιχείο. Είμαι goth».

Η ταινία που ετοιμάζεται, ένα spin-off του «Δράκουλα», σε σκηνοθεσία του Κρις ΜακΚέι, η επικεντρώνεται στην ιστορία του Ρένφιλντ του έγκλειστου σε ψυχιατρικό άσυλο, συνεργάτη του αιμοδιψή βρικόλακα. Ο πρωταγωνιστής θα είναι Νίκολας Χουλτ ενώ τον ρόλο του αφέντη Δράκουλα θα παίξει ο Κέιτζ.  

Ο Cage πάντως είχε παίξει σε κωμωδία τρόμου και το- μακρινό πια- 1989 στο «Vampire’s Kiss» ως ένας άντρας που θέλει πολύ να γίνει βρικόλακας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανηψιός του Φράνσις Φορντ Κόπολα πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε δυο ταινίες, στο «Pig» και το «The Unbearable Weight of Massive Talent» καταφέρνοντας να αποσπάσει μερικές εξαιρετικές κριτικές για αυτές τους τις ερμηνείες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ