- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΜακΚέλεν: Στερήθηκα τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου
«Η σκέψη της μη εργασίας είναι τρομακτική»
Ο Σερ Ίαν Μάρεϊ ΜακΚέλεν μιλώντας στην Telegraph δήλωσε ότι «η πανδημία του κορωνοϊού «έχει στερήσει» στους μεγαλύτερους ηθοποιούς, τη δυνατότητα να παίξουν.
Μιλώντας στην Daily Telegraph, ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του αναφορικά με την πανδημία, η οποία όπως τόνισε «έχει στερήσει από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς τη δυνατότητα να παίξουν».
Καθώς τα θέατρα εκτιμάται ότι θα ανοίξουν ξανά τους επόμενους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία, ο 82χρονος ηθοποιός επιστρέφει στην σκηνή με την παράσταση «Άμλετ», μία προσαρμογή του θεατρικού έργου του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
Ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι «οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί έχουν ιδιαιτέρως πληγεί από την πανδημία. Αυτό το έτος ήταν πολύ δύσκολο. Το ίδιο θα έλεγαν και οι συνάδελφοί ηθοποιοί, Μάγκι Σμιθ (Maggie Smith) και Τζούντι Ντεντς (Judi Dench). Η σκέψη της μη εργασίας είναι τρομακτική» και συνέχισε: «επειδή πλησιάζουμε προς το τέλος της ζωής μας η στέρηση της δουλειάς είναι πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς».
Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έλαβε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και δήλωσε ότι νιώθει «ευφορία», αλλά και «τυχερός».
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, στη Μεγάλη Βρετανία, τα θέατρα ενδέχεται ν' ανοίξουν, με αυστηρά μέτρα και κοινωνικές αποστάσεις, από τις 17 Μαΐου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σκηνή συνδεόταν με την επιστροφή του χαρακτήρα της Έμιλι Τσάρλτον
Η Βίλμα Μενίκη είναι σκηνοθέτρια με μακρύ αγώνα πίσω της στο φεμινιστικό κίνημα. Το νέο της ντοκιμαντέρ είναι μια ακόμα προσπάθειά της ώστε να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τις γυναίκες.
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη Ρώμη, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του ποντίφικα
Το Διεθνές Φεστιβάλ Φιλοσοφικού Κινηματογράφου του Ηρακλείου επιστρέφει για δεύτερη χρονιά
Ο έμπειρος ηθοποιός αναμένεται να πλαισιώσει τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Σεμπάστιαν Σταν
Το φινάλε του CineDoc προβλέπεται άχαστο
Ο ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή
Το θερινό σινεμά με θέα την Ακρόπολη επιστρέφει και φέτος με σούπερ πρόγραμμα ταινιών
Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου 2026
Επιστρέφει και ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Συνέχεια του κινηματογραφικού franchise «Meet the Parents»
Eπιστρέψει, μαζί με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ
Ο Ντενί Βιλνέβ παρουσίασε νέο εντυπωσιακό υλικό με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον ρόλο του Πολ Ατρείδη
Εντυπωσιακό υλικό στο CinemaCon από τη φιλόδοξη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους
Mία πρώτη ματιά στην κινηματογραφική μεταφορά του θρυλικού franchise
Ο σκηνοθέτης παρουσίασε τη νέα του ταινία «Disclosure Day» στο φετινό CinemaCon
Ταινίες-έκπληξη, διεθνείς καλεσμένοι και άρωμα Γκαουντί στο επετειακό πρόγραμμα του Μαΐου
Ο σπουδαίος άνθρωπος του σελιλόιντ γεννήθηκε σαν σήμερα, στις 16 Απριλίου 1889
Μια ελεύθερη πτώση στο σύμπαν του σκηνοθέτη την Τρίτη 28 Απριλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.