Χορος

Έδωσε σημεία ζωής ο Τάσος Ξιαρχό

«Παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάσος Ξιαρχό: «Βρέθηκε» στο TikTok - Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, παρακαλούσα τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή
Ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό © ΝDP

Σημεία ζωής έδωσε ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό που απειλούσε να αυτοκτονήσει μετά τον σάλο που προκλήθηκε ύστερα από σχόλια που έκανε για μια κοπέλα.

Σημεία ζωής έδωσε ο χορογράφος και χορευτής Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος μετά την κατακραυγή εναντίον του για τα απαράδεκτα σχόλια κατά μιας κοπέλας απείλησε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο Ξιαρχό ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή, αφού προηγουμένως προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε ο γνωστός χορογράφος.

Οι έρευνες συνεχίζονται στο Μενίδι για τον εντοπισμό του 29χρονου χορογράφου ο οποίος μόλις είδε την αστυνομία, εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του κι έφυγε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τάσος Ξιάρχο έστειλε μήνυμα σε άνθρωπο του περιβάλλοντός του, γεγονός που δείχνει ότι  είναι στη ζωή.

Ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό μίλησε στις κάμερες και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. «Έχει πάρει χάπια, όπως μου μετέφερε μια φίλη του, τίποτα δεν γνωρίζω, τον καλώ στο τηλέφωνο συνέχεια, δεν απαντά, είναι στη ζωή, ανοιγοκλείνει διαρκώς το κινητό του τηλέφωνο», δήλωσε ο πατέρας του χορογράφου.

Τις τελευταίες ώρες στα social media έχει προκληθεί σάλος με τον χορογράφο.  Ο λόγος είναι μια ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο σχολιάζει υποτιμητικά κοπέλα για τα κιλά και τα ρούχα της, δείχνοντας και το πρόσωπό της. «Όταν ήμουν παιδί μου έλεγαν ότι όταν είσαι παχύς δεν φοράς ρίγα οριζόντια» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Αντιδράσεις για τον Τάσο Ξιαρχό: Η «δημοσκοπική συγνώμη»
 

Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο γνωστός χορογράφος ζητώντας συγνώμη. «Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια λέγοντας: «Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».

Μάλιστα, σε επόμενο στόρι του, έκανε δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνιση του. Σημειώνεται ότι όπως λέει ίδιος «εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει τότε ζεις ψεύτικη ζωή».

Αντιδράσεις υπάρχουν και από γνωστές Ελληνίδες που φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος τα σχόλια του χορευτή. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε, ενώ η Δανάη Μπάρκα έβγαλε βόλτα τον σκύλο της με ρίγες, και ευχήθηκε καλό μήνα «με αγάπη και σεβασμό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ