Χορος

Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις απειλές για αυτοκτονία

Η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό δηλώνει ότι θύμωσε με το ατόπημα του γιου της.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο χορογράφος που επιχείρησε να αυτοκτονήσει και προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας για την ανεύρεση του έδωσε σημεία ζωής με ένα βίντεο στο TIkTok
Ο χορευτής Τάσος Ξιαρχό © ΝDP

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που πέρασε, δηλώνοντας πως πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Λίγες ώρες μετά τις απειλές του για αυτοκτονία, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.  Ο χορογράφος μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που πέρασε, δηλώνοντας πως πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

«Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη» δήλωσε στον Alpha. 

«Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου και με προσέχουν και με νοιάζονται, οπότε αυτό είναι το σημαντικό» πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω γιατί το κάνει, για να τραβάει την προσοχή;» αναρωτιέται η μητέρα του

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό η οποία παραδέχτηκε ότι θύμωσε με τα ειρωνικά σχόλια του παιδιού της για τα κιλά και την εμφάνιση της κοπέλας που "ανέβασε" στα social media.

«Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ, στενοχωρήθηκε γιατί το συζητήσαμε… Δεν καταλαβαίνει ώρες-ώρες. Τι να πω αυτό το παιδί! Είναι η έπαρση που έχει, δεν μπορώ να καταλάβω ώρες-ώρες. Είναι τόσο έξυπνος, τόσο εργατικός, είναι πανέξυπνος άνθρωπος γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρει. Έκανε λάθος, το παραδέχεται. Δεν το θεώρησε έτσι, αλλά το πήρε στην πλάκα του. Μία ζωή έτσι κάνει ο Τάσος, από μωρό παιδί μας έκανε όλους να γελάμε. Όλο τέτοιες κουταμάρες έκανε. Δεν ξέρω γιατί το κάνει, για να τραβάει την προσοχή; δεν μπορώ να καταλάβω» σημείωσε.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ