Χορος

Τάσος Ξιαρχό: Διάσημες Ελληνίδες αντιδρούν και φορούν ριγέ

Πρώτο trend στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τάσος Ξιαρχό:  Χλευάζει κορίτσι με παραπάνω κιλά για το ρούχο του
Τάσος Ξιαρχό © NDP

Ο Τάσος Ξιαρχό χλευάζει κοπέλα για τα κιλά της: Διάσημες Ελληνίδες αντιδρούν και φορούν ριγέ μπλουζάκια.

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει στα social media κατά του γνωστού χορογράφου, Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος σε βραδινή έξοδο «ανέβασε» βίντεο όπου χλεύαζε κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή είχε παραπάνω κιλά και φορούσε ριγέ μπλουζάκι.

Μάλιστα, το βίντεο αυτό και τα σχόλιά του προκάλεσαν τσουνάμι αντιδράσεων τόσο στο Twitter -το hashtag #ξιαρχο- είναι πρώτο trend, όσο και γνωστών προσώπων της εγχώριας σόου μπιζ.

Η νεαρή κοπέλα του έστειλε μήνυμα λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου». Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

xiarxo.jpg

Τάσος Ξιαρχό: Γέμισε ριγέ το Διαδίκτυο

Αντιδράσεις υπάρχουν και από γνωστές Ελληνίδες που φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος τα σχόλιατου χορευτή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε, ενώ η Δανάη Μπάρκα έβγαλε βόλτα τον σκύλο της με ρίγες, και ευχήθηκε καλό μήνα «με αγάπη και σεβασμό».

 

 

 

 

Αντιδράσεις για τον Τάσο Ξιαρχό: Η συγγνώμη με δημοσκόπηση

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο γνωστός χορογράφος ζητώντας συγνώμη. «Η αλήθεια είναι  πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια λέγοντας:

«Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο».

Μάλιστα, σε επόμενο στόρι του, έκανε δημοσκόπηση ρωτώντας τους ακολουθούς του αν εκείνοι έχουν ποτέ χλευάσει κάποιον για την εμφάνιση του.

Όπως λέει ίδιος «εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει τότε ζεις ψεύτική ζωή».

xiarxos11.jpg

xiarxos_2.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ