Εικαστικα

Μπορεί η street art να χωρέσει σε ένα πλαίσιο 45x45;

Η γκαλερί των Νοτίων, The Blender Gallery, έχει την απάντηση και μέσα από ένα μεγάλο σόου παρουσιάζει τη νέα ομαδική της έκθεση.

img-2444_1.jpg
Έρρικα Ρούσσου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Artist Yiakou
Artist Yiakou

Έλληνες εικαστικοί και street artists ζωγραφίζουν σε πλακάκια δαπέδου στην έκθεση «45x45» της The Blender Gallery που εγκαινιάζεται την Κυριακή 9 Ιουνίου

Ασυνήθιστα μεγέθη, μέσα, επιφάνειες. Χρώματα και ιστορίες που σώζονται σε ένα διαφορετικό είδος καμβά. Πάνω σε πλακάκια δαπέδου, Έλληνες εικαστικοί και street artists εμπνέονται και δημιουργούν. Η αρχική σκέψη της The Blender Gallery ήταν η εξής μία: Οι καλλιτέχνες έπρεπε να αποτυπώσουν τη δουλειά τους πάνω σε κεραμικά πλακάκια μεγέθους 45x45 εκατοστά.

Artist Δημήτρης Ταξής
Artist Δημήτρης Ταξής

Αυτή τη σκέψη οι καλλιτέχνες την έφεραν στα μέτρα τους δημιουργώντας εκθέματα που διαφέρουν από τις συνηθισμένες μορφές έκφρασης της τέχνης. Παράλληλα, δίνουν σε ένα άψυχο αντικείμενο άκρως χρηστικό στην καθημερινότητά μας, μία διαφορετική, πιο ζωντανή ιδιότητα.

Artist Yiakou
Artist YIAKOU

Μέσα σε όλα αυτά, η δυναμική διαδικασία που ακολουθήθηκε έδωσε την ευκαιρία στους επιμελητές της έκθεσης να ανακαλύψουν νέους καλλιτέχνες, να εμπλουτίσουν την αρχική λίστα των συμμετοχών, και να διαμορφώσουν μια σειρά παράλληλων δράσεων όπως τη δημιουργία τοιχογραφιών στις εγκαταστάσεις της The Blender Gallery, και τη διεξαγωγή διαδραστικών σεμιναρίων κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Artist Gospel
Artist Gospel

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι:

Αnastasia Papaleonida Pountza, Barba Dee, Blaqk, Dimitris Dallas, Dimitris Ntokos, Dimitris Taxis, Amneris, Don Forty, FIKOS, Georgia Kalafati SUGAHSPANK, Gospel, Grigoris Papagrigoriou, Ifigeneia Iliadou, John Valyrakis, MAMBO, Manolis Anastasakos, Maximos Manolis, Melina Koan, Norjin Lama, One Bran, Pupet, RTMONE, SAME84, SIMEK, Taxiarchis Mermiris, Yiakou

Artist Mambo
Artist Mambo

Στο κλίμα ενός καλοκαιρινού pop up event, στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «45x45» της The Blender Gallery, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλούς καλλιτέχνες της έκθεσης να τελειοποιούν τις ατομικές ή συνεργατικές τοιχογραφίες τους στους εξωτερικούς χώρους της γκαλερί. Να σημειωθεί ότι όσοι παρευρεθούν στο ολοήμερο opening της έκθεσης θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά παιχνίδια υπό τις μουσικές των DJ Dimitris Lilis και Mr. Z.

Artist One Brun
Artist One Brun

Και επειδή από το καλοκαίρι δεν μπορούν να λείπουν οι εξωτικές γεύσεις, το street food της ημερίδας θα αναλάβουν τα μαγικά χέρια των Big Kahuna ενώ οι δροσεροί Three Cents θα είναι εκεί για να «σβήνουν» την οξύτητα του φαγητού με δροσιστικά premium αναψυκτικά.

Artist Pupet
Artist Pupet

Διάρκεια έκθεσης: 09.06.19 - 22.07.19

Artist Rtmone
Artist Rtmone

Ημερομηνία εγκαινίων: 09.06.19 | 13:00 - 22:00

Artist Ιφιγένεια Ηλιάδου
Artist Ιφιγένεια Ηλιάδου

Ώρες λειτουργίας γκαλερί:

Δευτέρα - Τρίτη: 10:00 - 18:00

Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 20:00

Σάββατο: 12:00 - 16:00

THE BLENDER GALLERY

Artist Μάξιμος Μανώλης
Artist Μάξιμος Μανώλης

Ζησιμοπούλου 4,Γλυφάδα - 16674

(+30) 213 0280597 | info@theblendergallery.com

*Η The Blender Gallery ευχαριστεί θερμά τους σπουδαστές της SAE Creative Media Education, οι οποίοι θα βιντεοσκοπήσουν τις δράσεις της ημέρας!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ