Εικαστικα

O μικρόκοσμος του Δημήτρη Πολυχρονιάδη

Στην έκθεση Repent η «μετάνοια» αντιμετωπίζεται με χιούμορ

4741-35213.jpg
Δημήτρης Μαστρογιαννίτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38724-83093.jpg

 Η Αίθουσα Τέχνης METAMORFOSIS παρουσιάζει τη Παρασκευή 12 Απριλίου δύο παράλληλες ατομικές εκθέσεις των Δημήτρη Πολυχρονιάδη και Γιώργου Τσόλη υπό τον κοινό τίτλο «REPENT».

Η εγκατάσταση του αρχιτέκτονα, σκηνογράφου και εικαστικού Δημήτρη Πολυχρονιάδη αποτελείται από 15 γλυπτά/ μακέτες κατασκευασμένα με μικτή τεχνική. Ένας πολύχρωμος μικρόκοσμος μέσα στον οποίο διαδραματίζεται μια σειρά από ανθρώπινες ιστορίες. Η παγκόσμια κουλτούρα των κλισέ, των σλόγκαν, της διαφήμισης, του χαμηλότερου κοινού παρανομαστή, σε μια υβριδική διασταύρωση με κοινωνικές, τεχνολογικές και φουτουριστικές ουτοπίες του 20ου αιώνα.

Είναι ο δικός του υπερρεαλιστικός τρόπος να προσεγγίσει την έννοια της «Μετάνοιας» δίπλα στην έκθεση του εικαστικού Γιώργου Τσόλη – αμφότερες εμφανίζονται κάτω από τον τίτλο Repent.

n

n

n

n

n

n

n

Info: 12/4-11/5, Αίθουσα Τέχνης Metamorfosis, Χρυσοστόμου Σμύρνης 11, 2310 264730

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έργο του Ηλία Κολυβά από το πρότζεκτ ««Θάλαττα, Θάλαττα!»
Θάλαττα, Θάλαττα!: η πρώτη έκθεση σύγχρονης τέχνης και ποίησης που παρουσιάστηκε εν πλω σε επιβατηγό πλοίο

Ένα μοναδικό γεγονός που συνδέει την ποίηση με την τέχνη και ταξιδεύει σε διάφορα μέρη της χώρας - Θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι το τέλος Ιουλίου

Μαρίνα Βρανοπούλου
Μαρίνα Βρανοπούλου: «Θέλω τα "Dio Horia" να λειτουργούν ως πολιτιστικός χώρος, όχι ως εμπορική επιχείρηση»

Μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια της γκαλερί για την ιστορία της, τη σχέση της με τον Δάκη Ιωάννου, το ΔΕΣΤΕ και τα "Dio Horia" στη Μύκονο και την Αθήνα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY