- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λύγισε ο Πάνος Κιάμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Για μένα δεν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι»
«Όποιον καλλιτέχνη αγαπάτε, μη χάνετε ευκαιρία να τον βλέπετε»
Λύγισε ο Πάνος Κιάμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Για μένα δεν φεύγουν τέτοιοι άνθρωποι»
Ο Πάνος Κιάμος και ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζονται να εμφανιστούν μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου μέχρι την περασμένη σεζόν τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα τους, οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφερόμενοι με συγκίνηση στον συνάδελφό τους και εκφράζοντας την επιθυμία τους να τιμήσουν τη μνήμη του μέσα από το πρόγραμμά τους.
Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος μίλησε για τη σημασία που έχει για έναν καλλιτέχνη να συνεχίζονται τα τραγούδια του ακόμη και όταν ο ίδιος αποχωρήσει από τη σκηνή. Όπως είπε, θα ήθελε κάποτε, όταν σταματήσει να τραγουδά, να εξακολουθούν άλλοι να ερμηνεύουν το «Χωρίς νερό», καθώς θεωρεί ότι αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες ανταμοιβές για έναν καλλιτέχνη. «Για μένα δεν έχουν φύγει αυτοί οι άνθρωποι και χαίρομαι που δεν θα φύγουν», ανέφερε, διορθώνοντας τον εαυτό του όταν συνειδητοποίησε ότι είχε χρησιμοποιήσει τη φράση «δεν ζουν πια».
Κλείνοντας, υπογράμμισε πως πολλές φορές το κοινό αντιλαμβάνεται το μέγεθος της αγάπης του για έναν καλλιτέχνη μόνο όταν συμβεί κάτι που τον απομακρύνει από κοντά του, καλώντας τους ανθρώπους να μη χάνουν την ευκαιρία να παρακολουθούν από κοντά τους καλλιτέχνες που αγαπούν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Όποιον καλλιτέχνη αγαπάτε, μη χάνετε ευκαιρία να τον βλέπετε»
Tι αναφέρουν πληροφορίες
«Από συνεργάτες γίναμε κάτι παραπάνω»
«Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές και όποιος μας ξέρει το πιστεύει»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Οι στίχοι που έβαλαν φωτιά στα social media
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε αντίθετος με την επιθυμία πολλών συναδέλφων του να πεθάνουν πάνω στο σανίδι
Τα περιστατικά που καταγγέλλει η ηθοποιός
Τα περιστατικά έντασης κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και η δημόσια τοποθέτηση μετά την καταγγελία
Ο τραγουδιστής αποδίδει το συμβάν σε πράξη εκδίκησης όσων ενοχλεί η άποψή του
«Εγώ δεν είμαι κανενός» τονίζει η ηθοποιός
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Η απάντηση της τραγουδίστριας στις φήμες
Τι ανέβασε ο Έλληνας τραγουδιστής
Ο ηθοποιός απαντά και γενικά και επί προσωπικού για την επίθεση που δέχθηκε σήμερα στο δικαστήριο από τον Πέτρο Φιλιππίδη
Τι συνέβη μετά το τέλος της εκπομπής Το Πρωινό
«Την οικογένεια των ανθρώπων πρέπει να τη σεβόμαστε» δηλώνει η παρουσιάστρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.