- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πατρίδα ξανά δυνατή και υπερήφανη
«Το ρολόι των εκλογών χτυπάει αντίστροφα για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος»
«Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πατρίδα μας ξανά δυνατή και υπερήφανη. Να φέρουμε ελπίδα, αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση στη χώρα και τους Έλληνες», τόνισε στην αρχή του χαιρετισμού στο 11ο συνέδριο της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι «το ρολόι των εκλογών χτυπάει αντίστροφα για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».
Ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε μία κατάμεστη αίθουσα στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» ανέφερε ότι «θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές νέες δουλειές για να πάμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των νέων δουλειών. Να δείξουμε σε όλους ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και τη φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων. Να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα. Ο στόχος είπε, είναι εθνικός».
Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε άνοιγμα σε Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη, τονίζοντας: «Βλέπουμε μόνο συνοδοιπόρους και όχι ταξικούς εχθρούς» και πρόσθεσε: «Η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία, ανανεώνεται και προχωρά μπροστά».
«Αγαπητή Φώφη Γενηματά που σε λίγο θα βρεθείς μαζί μας» ήταν η ακριβής διατύπωση του προέδρου της ΝΔ ο οποίος συνέχισε: «Η εθνική ανάγκη της αντιμετώπισης της κρίσης μας έφερε δίπλα-δίπλα συμμάχους».
«Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δρομολογήσει την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στην νέα πολιτική πραγματικότητα.
Απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι «δυσδιάκριτες».
Νωρίτερα, αναφερόμενος στον Κώστας Καραμανλή, είπε ότι έφερε τη ΝΔ στην εξουσία μετά από 11 χρόνια που σε δύσκολες στιγμές δεν δίστασε να πει σκληρές αλήθειες. Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι κράτησε την Ελλάδα όρθια στην Ευρώπη και αν ολοκλήρωνε τη θητεία του η πατρίδα θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.
Για τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ανέφερε ότι είναι ένας πραγματικός αγωνιστής ο οποίος απέδειξε ότι πάντα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. «Όλοι μαζί δίνουμε μήνυμα νίκης, ενότητας και αποφασιστικότητας», σημείωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή αύξηση εισροών το 2025 - Εύθραυστη διεθνής εικόνα και ανησυχία για ποιότητα επενδύσεων
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή
Παρέμβαση της Αθήνας για το επεισόδιο με τον στολίσκο και αίτημα αποχώρησης ισραηλινών σκαφών
Αντίδραση Λιβανού στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει βέβαιος για ανατροπή των κατηγοριών
Σφοδρή επίθεση για τη στάση του στη Διάσκεψη των Προέδρων - Κατηγορίες για θεσμική διαστρέβλωση
«Δεν είναι δουλειά εισαγγελέα να στηρίζει κατηγορίες με κοπτοραπτική», αναφέρει σε ανάρτησή της
Σφοδρή αντίδραση εισαγγελέων στο αίτημα παραίτησης - Κλιμάκωση έντασης για τις υποκλοπές
Βασίζεται στο διαβιβαστικό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σφοδρή αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Παρέμβαση προεδρείου
Κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
«Οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι αντάρτες, έχουν άποψη»
Αυξάνονται οι φόβοι της ενεργειακής κρίσης λόγω του πολέμου στο Ιράν
«Προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε μια εκτενή συνομιλία, ο Χοντορκόφσκι περιγράφει τις ισορροπίες στη Ρωσία, τις επιπτώσεις των κυρώσεων και τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα
Χρηματοδότηση έως 100% για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
Χαμηλότερη ανάπτυξη, αυξημένος πληθωρισμός και νέα μέτρα στήριξης στο Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο
Για υπέρβαση περιθωρίου κέρδους σε προϊόντα - Συνεχίζονται οι έλεγχοι
Από τον τραμπισμό και την άνοδο της Κίνας έως τον κίνδυνο ενεργειακού σοκ και τη δημοκρατική φθορά, ο Μάρτιν Γουλφ χαρτογραφεί έναν κόσμο αυξημένης αβεβαιότητας
Άλμα στις τιμές της ενέργειας δείχνουν τα στοιχεία Απριλίου
Oι διορισμοί αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους 4 έως 6 μήνες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.