TV + Series

Αναμνήσεις και μυστικά στο τελευταίο πάρτι του Game of Thrones

Καστ, δημιουργοί και παραγωγοί πέταξαν στη Νέα Υόρκη λίγο πριν την αυλαία της 8ης σεζόν

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Game of Thrones
Game of Thrones / © EPA/JUSTIN LANE

Πρωταγωνιστές, συντελεστές, δημιουργοί και παραγωγοί του «Game of Thrones» περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί για μια τελευταία φορά στο κόκκινο χαλί του πάρτι που διοργάνωσαν στη Νέα Υόρκη σχεδόν μιάμιση εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα της όγδοης και καταληκτικής σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

Δεκάδες ηθοποιοί, κάποιοι από τους οποίους ήταν άγνωστοι το 2011 πριν το τηλεοπτικό επικό δράμα, πέταξαν μέχρι τη Νέα Υόρκη ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας στις 14 Απριλίου.

Η Σόφι Τέρνερ ήταν 14 ετών όταν ξεκίνησε να ενσαρκώνει τη Σάνσα Σταρκ. Δήλωσε ότι θα της λείψει πολύ να κάνει εξωτερικά γυρίσματα στην παγωμένη Βόρεια Ιρλανδία. «Μερικές από τις πιο γλυκές αναμνήσεις που έχω από τη σειρά είναι να προσπαθούμε να ζεσταθούμε φορώντας χοντρά μπουφάν και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον. Χτίστηκε μια συντροφικότητα μέσα στο κρύο και την υγρασία των γυρισμάτων του GOT».

20940856.jpg
Σόφι Τέρνερ / © EPA/JASON SZENES

20940829.jpg
Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου / © EPA/JASON SZENES


Η Τέρνερ πρόσθεσε ότι κράτησε ένα κορσέ που φορούσε στη σειρά ως σουβενίρ. Οι Πίλου Άσμπεκ (Έουρον Γκρεϊτζόι) και Κόνλεθ Χιλ (Βάρις) είπαν ότι κράτησαν για σουβενίρ δύο δαχτυλίδια.

Το «Game of Thrones» έχει αποσπάσει δέκα βραβεία στα Emmy και είναι μία από τις πιο πετυχημένες παραγωγές της HBO με περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες και έναν στρατό από πιστούς φαν σε όλο τον κόσμο.

20940825.jpg
Τσαρλς Ντανς / © EPA/JASON SZENES

Game of Thrones Season 8 premiere: Stars reveal their favorite death scene


Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του συγγραφέα Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν. Οι λεπτομέρειες της πλοκής της τελευταίας σεζόν αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό από την ημέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα τον Οκτώβριο του 2017.  

20940788.jpg
Γκουεντολίν Κρίστι / © EPA/JASON SZENES


«Εδώ κι ενάμισι χρόνο είναι σαν να παίζουμε κρυφτό. Θυμάμαι να διαβάζω το σενάριο και να εύχομαι: ΄μακάρι να μην είχα διαβάσει ποτέ αυτήν την πληροφορία'», δήλωσε ο Αζάιακ Χέμπστεντ - Ράιτ, ο ποίος υποδύεται τον Μπραν Σταρκ.

20940781.jpg
Άιζακ Χέμπστεντ Ράιτ / © EPA/JASON SZENES

20940780.jpg
Χόντορ / © EPA/JASON SZENES


«Μπορώ να σας πω κάτι. Είμαι ίσως ο μοναδικός που θα έχει καλό τέλος», είπε ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Έουρον.

20940710.jpg
Τζέισον Μομόα, Λίζα Μπονέ / © EPA/JASON SZENES

Η σειρά θα μείνει στην ιστορία για το πόσο αναπάντεχα και εύκολα «σκότωνε» τους πιο αγαπημένους ήρωες του τηλεοπτικού κοινού. Όπως για παράδειγμα τον Τζέισον Μομόα (Καλ Ντρόγκο), Νάταλι Ντόρμερ (Μάρτζερι Ταϊρέλ) και ο Σον Μπιν (Νεντ Σταρκ). Πάντως και οι νεκροί πήγαν στο πάρτι του GOT. 

20940705.jpg
Κιτ Χάρινγκτον-Ρόουζ Λέσλι / © EPA/JASON SZENES

GoT Season 8: Interviews from the premiere

Game of Thrones cast reveal their favourite death scene


Ο τελευταίος κύκλος της επικής σειράς έρχεται στις 14 Απριλίου 2019 αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ