Τεχνολογια - Επιστημη

Το WhatsApp επιτρέπει την επεξεργασία μηνυμάτων 15 λεπτά από την αποστολή τους

Η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη στους 2 δισεκατομμύρια χρήστες του τις επόμενες εβδομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
WhatsApp
WhatsApp © EPA

WhatsApp: Επιτρέπει την επεξεργασία μηνυμάτων 15 λεπτά από την αποστολή τους - Η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη στους 2 δισεκατομμύρια χρήστες του τις επόμενες εβδομάδες

Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει στους χρήστες να επεξεργάζονται μηνύματα, προχωρώντας έτσι σε μια κίνηση όμοια με αυτές που προσφέρουν ανταγωνιστές όπως το Telegram και το Signal.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι τα μηνύματα μπορούν να γίνουν επεξεργάσιμα για έως και 15 λεπτά μετά την αποστολή τους. Η υπηρεσία είναι μέρος του αμερικανικού τεχνολογικού γίγαντα Meta, στον οποίο ανήκουν επίσης το Facebook και το Instagram.

Η λειτουργία θα γίνει διαθέσιμη στους 2 δισεκατομμύρια χρήστες του WhatsApp τις επόμενες εβδομάδες. Τα επεξεργασμένα μηνύματα θα επισημαίνονται ως «επεξεργασμένα», ώστε οι παραλήπτες να γνωρίζουν ότι το περιεχόμενο έχει αλλάξει. Ωστόσο, δεν θα τους φαίνεται πώς έχει τροποποιηθεί το μήνυμα με την πάροδο του χρόνου.

Η λειτουργία επεξεργασίας εισήχθη από το Facebook πριν από σχεδόν μια δεκαετία. Περίπου εκείνη την εποχή, το Facebook αποκάλυψε ότι περισσότεροι από τους μισούς χρήστες του είχαν πρόσβαση στον ιστότοπο από κινητά τηλέφωνα, τα οποία είναι πιο επιρρεπή σε λάθη πληκτρολόγησης.

Στο Facebook, όσα μηνύματα τροποποιούνται επισημαίνονται ως επεξεργασμένα ενώ το ιστορικό των επεξεργασιών είναι επίσης διαθέσιμο για τους χρήστες.

Πέρυσι, το Twitter του Έλον Μασκ γνωστοποίησε ότι δίνει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να επεξεργάζονται τα tweets τους. Τα tweets μπορούν να επεξεργαστούν μερικές φορές μέσα σε 30 λεπτά μετά την ανάρτηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ