Ταξιδια

«Μαγεύει» η παραλία Σεϊτάν Λιμάνια - Βίντεο από drone

Θαυμάστε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στα Χανιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά
© Unsplash

Σεϊτάν Λιμάνια: Βίντεο από drone αποκαλύπτει την ομορφιά της γραφικής παραλίας των Χανίων

Μαγικές εικόνες από την εξωπραγματική παραλία Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά κατέγραψε ο φακός του Θεόφιλου Μπάμπουλη, διαχειριστή του ταξιδιωτικού καναλιού Point Of View GR στο YouTube.

Σε βίντεο από drone φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο η απομακρυσμένη παραλία που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της χερσονήσου του Ακρωτηρίου, κοντά στην πόλη των Χανίων.

Δεν πρόκειται για μια παραλία, όπως αυτές που έχουμε συνηθίσει. Είναι ένα στενό κανάλι ανάμεσα σε ψηλούς βράχους, με λευκή άμμο και βότσαλο και φυσικά με διάφανα καταγάλανα νερά.

Όλα αυτά, μαζί με την απομόνωσή του από πολυσύχναστες περιοχές, το καθιστούν ένα εξαιρετικό μέρος που ήταν γνωστό μόνο στους ντόπιους πριν από μια δεκαετία. Ο λόγος που ήταν δημοφιλής μόνο στους ντόπιους είναι το γεγονός ότι ο δρόμος που οδηγεί στην παραλία κατασκευάστηκε πρόσφατα.

Το όνομα Σεϊτάν Λιμάνια είναι τουρκικής προέλευσης, από την περίοδο της Τουρκοκρατίας στο νησί και σημαίνει διαβολικό (Διαβολικά/Καταραμένα Λιμάνια). Αυτός ο χαρακτηρισμός οφείλεται στον κίνδυνο κυμάτων στην περιοχή.

Δείτε το βίντεο:

Seitan Limania – Crete | Greece [4K]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ