Ταξιδια

Σε ποιο πανέμορφο νησί του Αιγαίου πας με 19€ ακτοπλοϊκά;

Το νησί των αντιθέσεων, συνδυάζει μεταξύ άλλων κυκλαδίτικη αισθητική και φυσική ομορφιά Σποράδων, ηρεμία και διασκέδαση

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκαλάκια ελληνικού νησιού και ροζ μπουκαμβίλια

Τα οικονομικά εισιτήρια της SNE για καλοκαιρινές διακοπές στη Σκύρο.

«Έλα να πάμε στο νησί, έλα να πάμε στο νησί», μία μελωδία που τριγυρνά όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες στο μυαλό σου. Ο καιρός επιτέλους έφτιαξε, το καλοκαίρι έκανε comeback κι ο νους σου ταξιδεύει πλέον στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου που θα φιλοξενήσουν τις φετινές διακοπές σου! Λογικά, θα νιώθεις τεράστια χαρά και προσμονή για τις ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης που πλησιάζουν. Ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Κι όμως, στην πραγματικότητα κάτι βαθιά μέσα σου συγκρατεί τα θετικά συναισθήματά σου από το να ξεχειλίσουν. Τι να είναι αυτό άραγε; 

Κόστη ακτοπλοϊκών και διαμονής: Τι να πει κανείς γι’ αυτά; 
Αλήθεια, εσύ έκανες έρευνα αγοράς στα αγαπημένα σου νησιά; Βρίσκεις λογικές τις τιμές των ακτοπλοϊκών και των καταλυμάτων για το καλοκαίρι του 2023; Ρητορικά τα ερωτήματα, καθώς το ξέρουμε πως ξέρεις «τι παίζει». Μόνο μυστικό δεν είναι πλέον ότι η αύξηση των αφίξεων από το εξωτερικό έχει εκτινάξει το κόστος διακοπών στα δημοφιλή νησιά, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις είναι έως και διπλάσιο σε σχέση με λίγα χρόνια πριν. Τόση ομορφιά σ’ αυτή τη χώρα και για να την απολαύσεις χρειάζεσαι πλέον… διακοποδάνειο.  

skyros

Ευτυχώς, εναλλακτικές υπάρχουν 
Ok, αν είσαι big spender και μπορείς να ξοδεύεις μισθούς ενός έτους για λίγες μέρες overpriced καλοκαιρινής χλιδής, τότε η Σκύρος μάλλον δε βρίσκεται στο bucketlist σου. Φυσικά διαθέτει κι αυτή τις πολυτέλειές της, όπως εξάλλου κάθε νησί του Αιγαίου. Αν όμως προτεραιότητά σου είναι να φλεξάρεις τις luxury διακοπές σου σε rich & famous «φίλους», τότε καλύτερα να προτιμήσεις κάποιο που ενδείκνυται γι’ αυτό. Στην περίπτωση τώρα που είσαι λάτρης του αυθεντικού και αναζητάς αληθινές ταξιδιωτικές εμπειρίες για να τις ζήσεις με όσους αγαπάς, τότε σαφώς και η «Ανεμόεσσα του Αιγαίου» αξίζει να γίνει η top-of-mind επιλογή σου. 

skyros

Η Σκύρος είναι τόσο μοναδική όσο εσύ! 
Σε μια εποχή που ακόμα και τα πιο εναλλακτικά νησιά της προηγούμενης δεκαετίας βυθίζονται πλέον από τον τουρισμό, η Σκύρος διατηρεί αναλλοίωτο τον ιδιαίτερο και 100% αυθεντικό χαρακτήρα της. Νησί των αντιθέσεων, συνδυάζει μεταξύ άλλων κυκλαδίτικη αισθητική και φυσική ομορφιά Σποράδων, βουνό και θάλασσα, φρέσκο ψάρι και ντόπιο κρέας, ηρεμία και διασκέδαση. Αυτές οι αντιθέσεις της εξάλλου είναι που την κάνουν αξέχαστη σε όσους την έχουν επισκεφτεί ως σήμερα. Εδώ, θα απολαύσεις πανέμορφες παραλίες όπως ο Μώλος και ο Άγιος Φωκάς, θαυμάσια αξιοθέατα όπως η γραφική Χώρα με το Κάστρο της, αλλά και την πεντανόστιμη ντόπια κουζίνα. Μπορείς επίσης να επισκεφτείς και μία από τις φάρμες όπου εκτρέφεται το Σκυριανό Αλογάκι, ένα σπάνιο προστατευόμενο είδος με καταγωγή από την Αρχαία Ελλάδα. 

skyros

Η Σκύρος είναι ο value for money προορισμός που αναζητάς! 
Ευτυχώς, δεν είναι ανάγκη να «μπεις μέσα» για να επισκεφτείς έναν πραγματικά ονειρεμένο νησιωτικό προορισμό, όπως η Σκύρος. Τα ακτοπλοϊκά της;19€ να πας και 19€ να γυρίσεις από το λιμάνι της Κύμης.Αν είσαι μάλιστα φοιτητής, δικαιούσαι και 50% έκπτωση.Όσον αφορά τώρα τις τιμές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία της, θα σε κάνουν να χαρείς ακόμα περισσότερο. Γύρω στα 50€ / μέρα, μπορείς να κάνεις κράτηση σε ένα πραγματικά αξιόλογο κατάλυμα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Μία έρευνα αγοράς στις γνωστές booking πλατφόρμες αρκεί για να το διαπιστώσεις. Μην περιμένεις λοιπόν άλλο. Κλείσε τώρα το εισιτήριό σου για Σκύρο με τη SNE (Σκύρος Ναυτική Εταιρεία) στο www.sne.gr και ξεκίνα να προγραμματίζεις τις πιο απροσδόκητα απολαυστικές και value for money διακοπές που έκανες ποτέ. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ