Ταξιδια

Το μυστικό για να περάσεις τέλεια το καλοκαίρι στη Μύκονο

Βρες την ιδανική παρέα που ακούει στο όνομα CÎROC

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lio Mykonos «Simply the best» show

CÎROC: Η ultra premium βότκα που θα απογειώσει την εμπειρία διασκέδασης στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Η Μύκονος ακούγεται κυρίως (και αδίκως) για την έντονη νυχτερινή ζωή της. Κι αυτό ήταν κάτι που για χρόνια με αποθάρρυνε από το να την επισκεφθώ, αφού όταν φτάνει η ώρα των διακοπών, συνήθως αποζητώ ηρεμία και χαλάρωση. Ένα επαγγελματικό τριήμερο όμως στάθηκε η αφορμή για να εκτιμήσω τη φυσική της ομορφιά, τις υπέροχες παραλίες της, την τρομερή ενέργεια που αποπνέει χάρη στο πολυπολιτισμικό ανθρώπινο μωσαϊκό που την επισκέπτεται τους καλοκαιρινούς μήνες και φυσικά τις πλούσιες γευστικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει. Η διασκέδαση που προσφέρει είναι απλά ένα extra bonus σε μια συνολικά εξαιρετική εμπειρία.

Το πιο σημαντικό βέβαια, όπως σε κάθε προορισμό, είναι να έχεις καλή παρέα. Ή να τη βρεις στα πιο απίθανα μέρη. Η δική μας ήταν η καλύτερη που θα μπορούσα να ζητήσω αλλά φτάνοντας στο πολυτελές Mileo Boutique Hotel που θα μας φιλοξενούσε τις επόμενες ημέρες, γνωρίσαμε και το τελευταίο μέλος της παρέας: την ultra premium βότκα CÎROC. Το νησί των ανέμων είναι συνώνυμο της CÎROC, αφού αντικατοπτρίζει με τον πιο premium τρόπο την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια που τη χαρακτηρίζει. Το «CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS» έγινε ένα από τα αγαπημένα μότο των ημερών και τα γευστικά CÎROC serves μας συνόδεψαν στις πιο exclusive τοποθεσίες του νησιού.

Ciroc in front of private pool at Mileo Boutique Hotel
Mileo Boutique Hotel

Στο πλέον διάσημο Scorpios -που χρειάζεσαι προεγγραφή και dress code για να μπεις-, απολαύσαμε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού με «πειραγμένες» μεσογειακές γεύσεις, δίπλα σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο που ήρθαν για το αυθεντικό Mykonos experience. Το αγαπημένο Cîroc & Tonic μας κράτησε συντροφιά το βράδυ, καθώς εξερευνούσαμε τα διάφορα επίπεδα του χώρου, χορεύαμε δίπλα στη θάλασσα και φωτογραφιζόμασταν με φόντο το τεράστιο ξύλινο τοτέμ – σημείο αναφοράς της παραλίας.

Scorpios Mykonos
Scorpios Mykonos

Το επόμενο βράδυ μας βρήκε στο διεθνές Lio Mykonos. Το διάσημο cabaret club της Ίμπιζας που βάλθηκε να απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση στη Μύκονο. To πλούσιο σόου με όνομα «Simply the best», με τα δεκάδες acts –χορευτικά, ακροβατικά, αισθησιακά αλλά και παιχνιδιάρικα διαδραστικά- πραγματοποιείται σε έναν υπέροχο εσωτερικό κήπο στην καρδιά της χώρας. Μαγευτικές φωνές, λαμπερά glamorous κοστούμια, υπέροχες μουσικές (από ροκ μέχρι όπερα), χορός, μπαλέτο, ακόμα και στριπτίζ είναι μερικά από όσα θα απολαύσεις εκεί. Ό,τι γίνεται στο Lio Mykonos μένει στο Lio Mykonos, εκτός κι αν υποκύψεις στον πειρασμό να ανεβάσεις δεκάδες stories στα social σου.

Lio Mykonos
Lio Mykonos
Lio Mykonos «Simply the best» show
Lio Mykonos «Simply the best» show

Το μενού μεσογειακών γεύσεων που επιμελείται ο σεφ Άλκης Βαρδαραμάτος είναι πραγματικά απολαυστικό, αν και όσα συμβαίνουν γύρω αποσπούν τόσο την προσοχή σου που δεν παίρνει την αναγνώριση που του αξίζει. Από τις χορεύτριες που σε καλούν να πάρεις ένα γλειφιτζούρι από το μπούστο τους, χωρίς φυσικά να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου, μέχρι το χορό με όπερα και κλακέτες, κάθε στιγμή της βραδιάς είναι μοναδική. Και τι καλύτερο για να τσουγκρίσεις με την παρέα από ένα γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκου δυόσμου. Μετά το τέλος του σόου, το Lío μετατρέπεται σε club με διάσημα ονόματα στα decks για χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η τελευταία μέρα ήταν ιδανική για να χαλαρώσουμε στο roof top του ξενοδοχείου Alissachni με θέα το απέραντο μπλε του Αιγαίου. Καθώς το ηλιοβασίλεμα έβαφε τα πάντα με αυτό το μαγικό πορτοκαλί χρώμα, εμείς συνοδεύαμε τα πλούσια πλατό και πιατέλες με finger food με ένα (εντάξει για είμαι ειλικρινής, δύο) δροσιστικό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και  δυόσμο. Το ότι το χρώμα του ταίριαζε απόλυτα με το ηλιοβασίλεμα ήταν σχεδόν τυχαίο, αλλά έκανε ομολογουμένως κάθε φωτογραφία αυτομάτως ινσταγκραμική.

Alissachni Hotel
Alissachni Hotel

Επιστρέφοντας στην πόλη είχα πλέον «γεμίσει μπαταρίες» και είχα εμπλουτίσει το feed των αναμνήσεών μου με τις καλύτερες εικόνες. Η καλή παρέα, η καλοκαιρινή διάθεση, οι πιο exlusive τοποθεσίες του νησιού και φυσικά ο εκλεπτυσμένος χαρακτήρας της ultra-premium βότκας CÎROC συνέβαλαν στο να ζήσω το απόλυτο CÎROC YOUR MYKONOS experience.

Παρακαλείστε να μην προωθήσετε το παρόν σε άτομα κάτω των 18 ετών. Απολαύστε υπεύθυνα. https://www.apolafste.ypefthina.gr/

eneap

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ