Ταξιδια

Η Αντίπαρος της Denise Gough

«Η πρώτη φορά που πήγα στο νησί ήταν για τα γυρίσµατα της ταινίας και ένιωσα αµέσως σαν στο σπίτι µου»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
ΤΕΥΧΟΣ 793
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ηθοποιός Denise Gough
Η ηθοποιός Denise Gough

Η ιρλανδή ηθοποιός Denise Gough γράφει για τη δική της Αντίπαρο.

Την έχω ερωτευτεί την Αντίπαρο. Η πρώτη φορά που πήγα στο νησί ήταν για τα γυρίσµατα της ταινίας και ένιωσα αµέσως σαν στο σπίτι µου. Έµενα σε ένα πανέµορφο δωµάτιο που «κοιτούσε» την παραλία του Κούρου. Κάθε µέρα κατέβαινα στο Beach House για κολύµπι και µεσηµεριανό, πριν από όλα όµως απολάµβανα πρωινή γιόγκα στον ειδικά διαµορφωµένο χώρο του και ύστερα απλά ήθελα να τεµπελιάζω µέχρι να δύσει ο ήλιος. Υπήρχε και ένα γοητευτικό, µικρό µαγαζάκι για αυθόρµητο ντιζάιν shopping…

66.jpg

Τα απογεύµατα τρώγαµε στη Μαργαρίτα ή στην ψαροταβέρνα του Παντελή δίπλα στο ξενοδοχείο και µετά πηγαίναµε για χορό στο Tabula Rasa – αλήθεια, έζησα τις πιο ξέφρενες χορευτικές νύχτες της ζωής µου εκεί. Στο φιλµ γυρίζουµε υποτίθεται ένα µεγάλο πάρτι στο µπαρ του εστιατορίου Sunset Deseo –τρελή φάση–, ένα κινηµατογραφικό πάρτι που µετατρέπεται σε πραγµατικό. Απίθανο... Λάτρεψα, επίσης, την παραλία Κάµπινγκ που τρέχαµε ολόγυρα γυµνοί, σαν µικρά παιδιά. Εκεί έκαναν η Δάφνη και ο Argy, ο σκηνοθέτης, το πάρτι του γάµου τους, προσθέτοντας µοναδικές δονήσεις στο πανέµορφο τοπίο. Είµαι ενθουσιασµένη που επιστρέφω φέτος στην Αντίπαρο.

Η ηθοποιός Denise Gough με τον επίσης ηθοποιό Sebastian Stan στην Αντίπαρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Monday»
Η ηθοποιός Denise Gough με τον επίσης ηθοποιό Sebastian Stan στην Αντίπαρο για τα γυρίσματα της ταινίας «Monday»

H Denise Gough είναι ιρλανδή ηθοποιός. Μαζί µε τον Sebastian Stan πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Monday» του Αργύρη Παπαδηµητρόπουλου που γυρίστηκε στην Αθήνα και την Αντίπαρο.

Βρείτε τον καλοκαιρινό οδηγό της Αντιπάρου εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ