- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έμαθες για το μεγάλο open party στη Βουκουρεστίου;
Το Athens Voice Radio 102.5 θα είναι εκεί!
Η Αθήνα έχει μπει σε Xmas mood και φαίνεται! Στολισμένη από άκρη σ' άκρη, με φωτάκια, στολίδια και γιρλάντες ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα. Υπάρχει καλύτερος τρόπος από ένα μεγάλο ανοιχτό πάρτι στην καρδιά της πόλης; Ο σύλλογος Βαλαωρίτου - Βουκουρεστίου και ο Δήμος Αθηναίων, μας περιμένουν στο πιο όμορφα στολισμένο Open Mall του κέντρου για να απολαύσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις.
* Κυριακή 23/12: Η Κέλλυ Καλτσή από τις 14:00 έως τις 16:00 με την υπέροχη φωνή της, θα "ντύσει" με jazz, retro pop και χριστουγεννιάτικα τραγούδια το ωραιότερο σταυροδρόμι της πόλης.
* Δευτέρα 24/12: Το Athens Voice Radio 102,5 fm, θα εκπέμπει ζωντανά το ραδιοφωνικό του πρόγραμμα, 12.00 - 14.00 με τον Βαγγέλη Περρή & τον Στέφανο Τσιτσόπουλο, 14.00 - 16.00 με την Τζένη Μελιτά & την Κατερίνα Παπαγεωργιάδη και στη συνέχεια μέχρι τις 17.00 με live μουσική αναμετάδοση.
* Σάββατο 29/12: Το συγκρότημα "MOTTET", από τις 12:00 έως τις 14:00 θα γεμίσει το σταυροδρόμι με μουσικές που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο.
* Κυριακή 30/12: Η Εύα Κοτανίδη, ο Γιάννης Δημητριάδης και ο Χρήστος Πολύδωρας από τις 14:00 έως τις 16:00 θα παρουσιάσουν το πιο κομψό και χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα της πόλης.
* Δευτέρα 31/12: Ο μουσικός παραγωγός Πάνος Λάκατζης και ο Galaxy 92 fm, από τις 12:00 έως τις 17:00 διοργανώνουν το πιο Happy Street Party της πόλης.
Εσύ θα το χάσεις;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας street-οδηγός για να βρεις καλό καφέ, ενδφιαφέρουσες γκαλερί, νόστιμο φαγητό και μικρά μπαρ ανοιχτά μέχρι το πρωί. Τι μας είπε η Νεφέλη Γεωργιάδου – DJ στη Στέπα
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.