Κατοικιδια

Σεξουαλική κακοποίηση σκύλου στον Ωρωπό - Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του ζώου

Εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού - Η σοκαριστική δήλωση της κτηνιάτρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεξουαλική κακοποίηση σκύλου στον Ωρωπό - Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του ζώου
Υπολείμματα προφυλακτικού εντοπίστηκαν στη μήτρα του ζώου © Unsplash

Σεξουαλική κακοποίηση σκύλου στον Ωρωπό - Ένταλμα σύλληψης για την ιδιοκτήτρια του ζώου

Ένταλμα σύλληψης για την ιδιοκτήτρια σκύλου εκδόθηκε στον Ωρωπό, έπειτα από την ανακάλυψη κτηνιάτρου κατά την εξέταση του ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας eviathema, η ιδιοκτήτρια του σκύλου τον μετέφερε σε κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής για έλεγχο, κατά τον οποίο ο γιατρός βρέθηκε αντιμέτωπος με περίεργα ευρήματα.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στην κοιλιακή χώρα του σκύλου, ο κτηνίατρος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε τη μεταφορά του ζώου σε μεγαλύτερο κτηνιατρικό κέντρο στην Χαλκίδα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

Εκεί, εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού στη μήτρα του ζώου, γεγονός το οποίο κίνησε υποψίες ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Για την περίπτωση ενημερώθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την ιδιοκτήτρια, η οποία αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ώστε να συλληφθεί.

Μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, επί του ζητήματος τοποθετήθηκε και η γιατρός που φροντίζει το συγκεκριμένο ζώο:

«Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια ενώ δεν ήθελα .

Διαβάζω από το πρωί δημοσιεύματα για προφυλακτικό που βρέθηκε στο στομάχι σκύλου.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν είναι αλήθεια γιατί το συγκεκριμένο ζώο είναι εδώ μαζί μου. Βρέθηκαν υπολείμματα πλαστικού στη ΜΗΤΡΑ του, σε σημείο που δεν μπορούν να βρεθούν χωρίς ανθρώπινη παρεμβολή.

Διαβάζω λοιπόν ανακρίβειες και από κάτω σχόλια γελωτος και χιούμορ τα οποία δεν μπορώ να διαχειριστώ διότι από εχθές και εγώ και οι συνάδελφοι μου είμαστε ΑΡΡΩΣΤΟΙ από τη θλίψη.

Το περιστατικό έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης από την πρώτη στιγμή αλλά είναι υψίστης σημασίας να αποκατασταθεί η αλήθεια , να κοπεί το γέλιο και να καταλάβουμε όλοι ότι αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν στη διπλανή πόρτα μας».

Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ δημόσια ενώ δεν ήθελα . Διαβάζω από το πρωί δημοσιεύματα για προφυλακτικό που βρέθηκε στο...

Posted by Nefeli-Sotiria Sinou on Thursday, September 21, 2023

Τι προβλέπει η νομοθεσία για τις κακοποιήσεις ζώων

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την νομοθεσία, για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ