Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: «Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες»

«Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε ο υπ. πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση για το debate, την Έφη Αχτσιόγλου και το πολιτικό του πρόγραμμα

Λίγα 24ωρα πριν τον β' γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε νέες δηλώσεις για τις εσωκομματικές εξελίξεις και αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα. «Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν», δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και διαμήνυσε ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι. «Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη διεξαγωγή debate, το οποίο ζητά η Έφη Αχτσιόγλου, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι και ο ίδιος το είχε ζητήσει, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτό. «Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης. 

Σε ερώτηση με ποια στελέχη θα πορευθεί μετά τις εκλογές και αν επηρεάζεται από τον Παύλο Πολάκη, απάντησε ότι δεν έχει καμία συνδιαλλαγή με κανέναν. «Ούτε με τον Παύλο Πολάκη, ούτε με τον Νίκο Παππά. Η υποψηφιότητά μου προέκυψε από τον κόσμο». Μάλιστα, σε όσους τον ρωτούν ότι κρατά κρυφό το πολιτικό του πρόγραμμα, τους παρέπεμψε στη σελίδα του και σημείωσε ότι το πρόγραμμά του είναι ανηρτημένο από τον Αύγουστο. «Όταν ζητάς να διοικήσεις τη ζωή του κόσμου, πρέπει να του λες και τι θα κάνεις. Είναι αλαζονεία να μην το κάνεις».

Κασσελάκης προς τηλεοπτικούς σταθμούς: «Να με ενημερώσετε αν θα βοηθήσετε τους πλημμυροπαθείς»

Κάλεσμα προς τα κανάλια που βρίσκονται έξω από το σπίτι του (περιμένοντας μια δήλωσή του) να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στους πληγέντες της Θεσσαλίας και εάν το αποφασίσουν να τον ενημερώσουν σχετικά, απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος περιόδευσε χθες, Τρίτη (19/9) στις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Επειδή οι εικόνες μου έχουν μείνει ανεξίτηλες και από Δομοκό και από Λάρισα, και από Βόλο και από Καρδίτσα και τις σκέφτομαι κάθε μέρα, θα ήθελα να παρακαλέσω τους ομίλους στους οποίους ανήκετε, να σκεφτείτε να προσφέρετε κάτι οικονομικό στους πληγέντες γιατί το έχουν ανάγκη.

»Θα εκτιμούσα πολύ αν μου λέγατε μέχρι το βράδυ που θα γυρίσω από τη Χαλκίδα τι έχετε αποφασίσει. Και ο όμιλός σας και οι υπόλοιποι όμιλοι που έχουν υπάρξει εδώ μπροστά στην οικία μου και με ακούνε και με παρακολουθούν».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε τα παραπάνω λέγοντας: «ΜΚΟ κάνει ο κύριος Κασσελάκης ή κόμμα; Αν κάνει ΜΚΟ κι έχει σκοπό να μας προτρέψει όλους στον εθελοντισμό, μακάρι».

Δείτε παρακάτω το βίντεο

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ