Health & Fitness

Euromedica: Ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχος σε ειδική τιμή

Ο Οκτώβριος είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euromedica

Euromedica: Προσφέρει ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών σε ειδική προνομιακή τιμή συμμετέχοντας έμπρακτα στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Ψηφιακή μαστογραφία και υπέρηχο μαστών σε ειδική προνομιακή τιμή προσφέρει σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του ο όμιλος Euromedica, συμμετέχοντας έμπρακτα στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και στην πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.), που έχει καθιερώσει τον Οκτώβριο ως μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για την ασθένεια.

Tελευταίας γενιάς ψηφιακοί μαστογράφοι, που εξασφαλίζουν όχι μόνο εξετάσεις υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας, αλλά και μεγαλύτερη άνεση στις εξεταζόμενες έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν στο ευρύ δίκτυο διαγνωστικών κέντρων του ομίλου, σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι εξετάσεις γίνονται με ραντεβού, χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα 10 Διαγνωστικά Κέντρα Euromedica και Ιπποκράτης του ομίλου στην Αττική, προσφέρουν το πακέτο των εξετάσεων σε προνομιακή τιμή, όχι μόνον τον Οκτώβριο αλλά και τον Νοέμβριο, υπενθυμίζοντας σε όλες τις γυναίκες τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν απ’ ευθείας με το κέντρο που τις εξυπηρετεί ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.euromedica.gr.

Η υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι ψηφιακοί μαστογράφοι στα Κέντρα του ομίλου στην Αττική δεν εξασφαλίζει μόνον την καλύτερη δυνατή ακρίβεια στην εξέταση αλλά απλοποιούν και κάνουν πιο άνετη και φιλική την όλη διαδικασία, μειώνοντας το άγχος ή την ανησυχία που μπορεί να νιώθει η εξεταζόμενη. Η υψηλή τεχνολογία των μηχανημάτων επιτρέπει στις ίδιες τις εξεταζόμενες να ελέγχουν την πίεση που θα ασκηθεί κατά την εξέταση, κάνοντας τη διαδικασία ακόμα πιο άνετη. Η διάρκεια είναι πολύ πιο μικρή σε σχέση με το παρελθόν, ενώ σημαντικά μειωμένη είναι και η δόση της ακτινοβολίας.

Euromedica

Εκτός της μαστογραφίας και του υπερήχου, στα διαγνωστικά του ομίλου πραγματοποιούνται επίσης, ελαστογραφίες, FNA μαστών καθώς και Τομοσύνθεση. Η τελευταία είναι μία τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση, υψηλής διαγνωστικής ακρίβειας, με δυνατότητα να ξεχωρίζει τους φυσιολογικούς ιστούς από το πρόβλημα, διευκολύνοντας την ανίχνευση των ύποπτων ευρημάτων, από τα καλοήθη χαρακτηριστικά ακόμα και της πιο μικρής βλάβης.

Η έγκαιρη και ολοκληρωμένη διάγνωση είναι η πιο ουσιαστική προστασία απέναντι στον καρκίνο του μαστού, του συχνότερου τύπου καρκίνου στις γυναίκες, και αποτελεί δικαίωμα κάθε γυναίκας. Στη Euromedica πιστεύουμε στην αντιμετώπιση της ασθένειας με τα κατάλληλα μέσα και με τη σωστή ενημέρωση των γυναικών. Ας σημειωθεί τέλος, ότι ο όμιλος Euromedica συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφίας «Φώφη Γεννηματά».

Λίγα λόγια για τη Euromedica

O όμιλος Euromedica είναι από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στην Ελλάδα με ένα πολυδύναμο δίκτυο 23 Διαγνωστικών Κέντρων και 6 Κλινικών σε διάφορες περιοχές της χώρας, ένα Κέντρο Αποκατάστασης και μία μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ