Wine & Spirits

Wine party, το By the Glass κλείνει 9 χρόνια και το γιορτάζει

Με κρασί και μουσική στη φιλόξενη Στοά Ράλλη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
By the Glass

Το By the Glass συμπληρώνει φέτος 9 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Το 2012 μέσα στη Στοά Ράλλη, μια ανάσα από το Σύνταγμα, ανοίγει ένα από τα πρώτα wine bar της Αθήνας και οι οινόφιλοι της πόλης βρίσκουν το στέκι τους. Στον κατάλογο φιγουράρουν εκατοντάδες ετικέτες του διεθνούς αμπελώνα αλλά και μικρά οινικά διαμάντια από όλες τις οινοπαραγωγικές ζώνες της Ελλάδας, ενώ χάρη στην πρωτοποριακή μέθοδο CORAVIN κάποιος μπορεί να πιει το αγαπημένο του κρασί σε ποτήρι χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλει ολόκληρη τη φιάλη. Από δίπλα και τα νόστιμα πιάτα (comfort προτάσεις με δημιουργικές πινελιές και σουξέ τα θρυλικά πια «μπιφτεκάκια»), έκαναν το By the Glass να αγαπηθεί πολύ και να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα αθηναϊκά στέκια.

_mg_0520_xra.jpg

Φέτος το δημοφιλές wine bar συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με τον τρόπο του… με εκλεκτό κρασί, λαχταριστά πιάτα και ένα μοναδικό live! Αυτή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τις 14.00 το μεσημέρι και μέσα στη ζεστασιά της υπέροχα στολισμένης Στοάς Ράλλη το By the Glass μας προσκαλεί για να φυσήξουμε όλοι μαζί τα κεράκια της τούρτας. Με live μουσική από το τρίο Rosanna Mailan, ειδικό μενού, πολλές ελληνικές και ξένες ετικέτες κρασιών στο ποτήρι, ενώ αρκετοί θα είναι και οι τυχεροί που θα κερδίσουν μία από τις φιάλες magnum που θα κληρωθούν.

Ακούγεται ωραία ιδέα για μια ωραία κυριακάτικη βόλτα στο κέντρο που θα γίνει ακόμη ωραιότερη με ένα ποτήρι κρασί (… ή και δύο). Αν συμφωνείς, βάλτο στο πρόγραμμά σου και την Κυριακή δίνουμε ραντεβού εκεί!

Σουρή 3 &Φιλελλήνων, Στοά Ράλλη, Σύνταγμα, 210 3232560, www.bytheglass.gr, Facebook: By the glass, Instagram: @bytheglass.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ