Wine & Spirits

Vibo, το καινούργιο bistro στη Γλυφάδα αγαπάει με πάθος το κρασί

Ανοιχτό από το πρωί, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το εσωτερικό του Vibo, το καινούργιο wine bistro στη Γλυφάδα

Το Vibo είναι το καινούργιο wine bistro της Γλυφάδας

Έχει μόλις λίγες μέρες που άνοιξε, το όνομά του είναι η συντόμευση του Vita Bona ή Ευ Ζην, και η boho chic ατμόσφαιρά του κερδίζει  παραπανίσιους πόντους από την εκλεπτυσμένη του διακόσμηση με τα ωραία έπιπλα και τη ζωγραφιστή οροφή. Οι ιδιοκτήτες του, ο Νίκος Σκρέμπος (της βραβευμένης Hytra) και ο Παναγιώτης Φράγκος (brand ambassador, σύμβουλος κοκτέιλ και ποτών), φιλοδοξούν να προσφέρουν σε όσους περάσουν το κατώφλι του όμορφου μπιστρό τα πάντα γύρω από το κρασί αλλά και την καλή ζωή.

Το Vibo είναι το καινούργιο wine bistro της Γλυφάδας

Παρότι η δύναμή του κρύβεται στα ωραία του κρασιά, το Vibo ανοίγει από το πρωί σερβίροντας  μυρωδάτο μονοποικιλιακό καφέ, πλούσιο πρωινό με χειροποίητες μπάρες, βιολογικά αυγά και smoothies ενώ  από το μεσημέρι και μετά συνεχίζει με aperitivo (ωραία και τα prosecco του), και με ωραία πιάτα που δίνουν έμφαση στην πρώτη ύλη και τα προϊόντα, όλα τους από μικρούς έλληνες παραγωγούς.

Μπρουσκέτα με λιαστή ντομάτα, μπρεζάολα και λαδοτύρι
Μπρουσκέτα με λιαστή ντομάτα, μπρεζάολα και λαδοτύρι
Κεφτεδάκια με καπνιστή μελιτζάνα και φέτα ωρίμανσης
Κεφτεδάκια με καπνιστή μελιτζάνα και φέτα ωρίμανσης

Πλούσια πλατό τυριών και αλλαντικών μαζί με σπιτικές μαρμελάδες και αποξηραμένα φρούτα, μπρουσκέτες με rib eye, μουστάρδα και γραβιέρα, λαδένια ολικής άλεσης με σιτάρι ζέας, σπιτική σάλτσα ντομάτας και μπρεζάολα, σούσι ντολμαδάκι με κρέμα από αμπελόφυλλα είναι κάποια μόνο από αυτά που μπορεί κανείς να γευτεί συνοδεύοντας το κρασί του που έχει επιλέξει από την κάβα με τις 80 ελληνικές και τις 20 διεθνείς ετικέτες, ή το κοκτέιλ του.

Πλατό τυριών και αλλαντικών και κρασί
Πλατό τυριών και αλλαντικών

Στο Vibo Bistrot, θα οργανώνονται θεματικές βραδιές, ξεκινώντας την 1η  Νοεμβρίου -παγκόσμια ημέρα vegan διατροφής-,  αφιερωμένη στους vegan foodies με ειδικές vegan προτάσεις για φαγητό και συνοδεία βιολογικών ετικετών κρασιού, ενώ στις 11 Νοεμβρίου, μας παρουσιάζει μοναδικές ποικιλίες ελληνικών μανιταριών μέσα από γευστικές δημιουργίες και εφευρετικούς συνδυασμούς με κρασί και κοκτέιλ. Τέλος η πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα θα είναι αφιερωμένη στη γυναίκα με ευφάνταστες προτάσεις και πολλές εκπλήξεις.

Η πρόσοψη του Vibo

Γρηγ. Λαμπράκη 16, Γλυφάδα, 2108948202

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Winery Monsieur Nicolas: Το επισκέψιμο οινοποιείο με την ξεχωριστή ιστορία και τις μοναδικές ετικέτες κρασιού
Winery Monsieur Nicolas: Το επισκέψιμο οινοποιείο με την ξεχωριστή ιστορία και τις μοναδικές ετικέτες κρασιού

Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.