Wine & Spirits

Ένα οινικό παιχνίδι από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Ανέβασε μια φωτογραφία από το κρασί που πίνεις με hashtags #kiryianni και #krasistospiti και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μια magnum φιάλη!

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα οινικό παιχνίδι από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη
Ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το κρασί που πίνεις και διεκδίκησε μια magnum φιάλη από το κτήμα Κυρ-Γιάννη!

To Κτήμα Κυρ-Γιάννη σε προσκαλεί να ανεβάσεις μια φωτογραφία στο Instagram με το κρασί που πίνεις και να διεκδικήσεις μια magnum φιάλη XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη Κυρ-Γιάννη

Δεν ζούμε και τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής μας. Όσο περνούν οι μέρες και εξαντλούμε όλα όσα θέλαμε ή μπορούμε να κάνουμε μέσα σε ένα σπίτι, η ψυχολογία χειροτερεύει. Διαβάσαμε όλα τα βιβλία που ήταν στοιβαγμένα στο κομοδίνο, ζυμώσαμε ψωμί και μαγειρέψαμε όλες τις συνταγές του Instagram που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον. Είδαμε σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, καθαρίσαμε όλο το σπίτι, περάσαμε ατέλειωτες ώρες βιντεοκλήσης. Και τώρα; Τώρα, ίσως ήρθε η ώρα να παίξουμε ένα παιχνίδι!

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων στιγμών το Κτήμα Κυρ-Γιάννη σκέφτηκε ένα οινικό παιχνίδι για να μας κρατήσει απασχολημένους –και ευδιάθετους! Ξεκίνησε λοιπόν μια νέα δράση προσκαλώντας όλους τους οινόφιλους (και όχι μόνο) να μοιραστούν τις στιγμές τους μέσα στο σπίτι πίνοντας Ελληνικό Επώνυμο Κρασί.

Το παιχνίδι είναι απλό. Αναρτούμε μία φωτογραφία στο Instagram (story ή δημοσίευση), κάνουμε tag τον λογαριασμό @kiryianni και χρησιμοποιούμε τα δύο αυτά hashtags: #kiryianni και #krasistospiti. Προσοχή, το κρασί μπορεί να είναι οποιοδήποτε Ελληνικό Επώνυμο Κρασί κι όχι μόνο Κυρ-Γιάννη!

Ένα οινικό παιχνίδι από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη
Ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με τα hashtags #kiryianni και #krasistospiti

Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2020 και μέχρι τότε ένας τυχερός κάθε μέρα, που θα προκύπτει έπειτα από κλήρωση, θα κερδίζει και από μία μοναδική magnum φιάλη 1,5 λίτρου XMD Ξινόμαυρο-Μαυροδάφνη Κυρ-Γιάννη*, η οποία μάλιστα δεν διατίθεται στην αγορά. Τι λέτε λοιπόν; Παίζουμε;

*Το χαρμάνι δύο χαρισματικών ελληνικών ποικιλιών – του Ξινόμαυρου και της Μαυροδάφνης – εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά από το Κτήμα Κυρ-Γιάννη το 2013. Το κρασί ονομάστηκε XMD από τα αρχικά των ονομάτων και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε φιάλη magnum στους επισκέπτες του Κτήματος Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα και στη διαδικτυακή αποθήκη της Κυρ-Γιάννη www.warehouse10.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ