Wine & Spirits

Τα 7 αμαρτήματα του Negroni ζωντανεύουν στο Alexander’s Bar

Μια σαγηνευτική περιπλάνηση στον κόσμο του θρυλικού cocktail

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
negronis-anoigma.jpg

αργότερα θα γέμιζε τις νύχτες μας. Τότε ο κόμης Camillo, χωρίς πιθανότατα να το φανταστεί, άλλαξε την ιστορία των ποτών όταν ζήτησε από τον barman στο Café Casoni μια μικρή χάρη. Αντί για την κλασική σόδα ζήτησε να προστεθεί gin στο αγαπημένο του cocktail, το Americano, ώστε να γίνει πιο δυνατό. Και τότε γεννήθηκε το Negroni.

Αυτόν τον Αύγουστο οι bartenders του βραβευμένου Alexander’s Bar του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία σας καλούν να δοκιμάσετε το διάσημο και αγαπημένο Negroni σε 7 παραλλαγές. Από τις 19.00 έως τις 00.00 καθημερινά έως και τις 5 Σεπτεμβρίου σε αυτό το ατμοσφαιρικό bar μπορείτε να περιπλανηθείτε στα «7 αμαρτήματα του Negroni», χωρίς φόβο και πάθος.

Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το Negroni σας με fingerfood. Jamon Blanoc με αποξηραμένα σύκα και μπαλσάμικο, burger σολομού σε μίνι brioche, crostini με ψητό χαλούμι και καπνιστή κόκκινη πιπεριά και ψητή γαρίδα με πικάντικη σάλτσα είναι όλα όσα θα δοκιμάσετε με €18/άτομο (στην τιμή περιλαμβάνεται και το Negroni της επιλογής σας).

Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, Βασιλέως Γεωργίου 1, Πλατεία Συντάγματος, 210 3330787

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ