- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Φτιάξε το cocktail των ονείρων σου και ταξίδεψε στις Γαλλικές Άλπεις
Με λίγη φαντασία και αγαπημένες γεύσεις από τα 1883 Syrups μπορείς να γίνεις ο εθνικός bartender
Αν το έχεις με τα κοκτέιλ και γνωρίζεις τι είναι αυτό που συναρπάζει τους fine drinkers του κόσμου η ώρα για να δείξεις το ταλέντο σου έχει έρθει. Φαντασία, υπέροχες γεύσεις από τα 1883 Syrups και μια καλή φωτογραφία αρκούν, για να γίνει κάποιος πρεσβευτής της Ελλάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό bartender, που θα διεξαχθεί στο Chamberry της Γαλλίας.
Για την πρώτη φάση του διαγωνισμού τα πράγματα είναι απλά. Συμπληρώνεις τη φόρμα συμμετοχής και έπειτα ανεβάζεις μια φωτογραφία του κοκτέιλ σου μέχρι τις 4 Ιουνίου του 2018. Έπειτα, οι δημιουργοί των 10 κορυφαίων κοκτέιλ θα προκριθούν στην επόμενη φάσηθα παρουσιάσουν την Δευτέρα 18/06/2018 τη συνταγή τους σε κριτική επιτροπή από καταξιωμένους bartenders, για να προκριθεί αυτός που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Η δημιουργικότητα που καλούνται να δείξουν οι υποψήφιοι bartenders, η ισορροπία στις γεύσεις και η πρωτοτυπία της συνταγής θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιλογές των κριτών που θα είναι καταξιωμένοι bartenders. Παράλληλα θα πρέπει να αναδειχθεί το έντονο στοιχείο των σιροπιών 1883 με την αυθεντική τους γεύση και την «Made in France» άριστη ποιότητα τους. Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, ο σεβασμός στην υγιείνη και η τήρηση των χρονικών περιθωρίων θα πρωταγωνιστήσουν για να ληφθεί η απόφαση από τους κορυφαίους bartenderγια το ποιος από τους 10 που θα έχουν προκριθεί στην πρώτη φάση θα φτάσει στις γαλλικές Άλπεις, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Ο Μεγάλος Τελικός θα διεξαχθεί στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, στο Chambéry και όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα από τα 1883 RoutinSyrups.
Δες εδώ τους όρους του διαγωνισμού https://goo.gl/NnSKqw
Δες εδώ την Καρτέλα βαθμολόγησης ημιτελικού και Mεγάλου Τελικού (Scorecard) https://bit.ly/2jVjA0D
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για να συνδυάσεις τη σαμπάνια με τα ψώνια στην Ερμού
Οχτώ ερυθρές ετικέτες για ζεστές βραδιές
Με μεγάλη συλλογή αλκοολούχων ποτών, οίνων και ζύθων χωρίς αλκοόλ
Ο Θωμάς και ο Βαγγέλης Γάτσιος ακολουθούν ακόμα κατά γράμμα τη συνταγή του προπάππου τους για το τέλεια ισορροπημένο ούζο
Οι άνθρωποι του οινοποιείου είναι παραγωγοί με πραγματικό πάθος για τη γη
Ένα οινοποιείο που ενώνει τον μύθο με τη γεύση, την παράδοση με τη διεθνή αναγνώριση
Η ανάδειξη του ελληνικού αμπελώνα μέσα από μία δημοπρασία
Τα βράδια πίνουμε και τρώμε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Νέο σημείο αναφοράς στη γειτονιά για την craft κουλτούρα
Εννιά διαφορετικές κάνουλες και πάνω από 60 ετικέτες μπίρας σε περιμένουν στα Ιλίσια
Στην καρδιά του Βόλου υπάρχει ένα μπαρ καθόλου συνηθισμένο
Ένα σημείο συνάντησης για όσους ζουν το κρασί με πάθος
Εμφιαλώθηκε στους 42,7% αλκοολικούς βαθμούς και περιγράφεται ως ένα hyper-aged single malt
Από τη Μικρά Ασία, στα κυριακάτικα τραπέζια μας
«Beaujolais Nouveau est arrivé» και θα το βροντοφωνάξω, και θα το πιω!
Γαρνιτούρες από μύρτιλα και μούρα μέχρι βρώσιμα λουλούδια
Τέλειο για μια έξοδο πριν ή μετά το θέατρο!
Η καρδιά του φυσικού κρασιού χτυπά στο Ωδείο Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.