- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
World Class Bartender 2016
Δείτε τον Αλέξη Σιμωνίδη να διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου
Στο Μαϊάμι χτυπάει αυτές τις ημέρες η καρδιά του διεθνούς mixology, καθώς μέχρι τις 29/9 διεξάγεται ο φετινός όγδοος τελικός του World Class Bartender of the Year, για την ανάδειξη του καλύτερου bartender του κόσμου. Ανάμεσα στους κορυφαίους bartenders, από 56 χώρες, και ο δικός μας Αλέξης Σιμωνίδης από το Theory Bar & More, ο οποίος μέσα από μια σειρά πρωτότυπων και άκρως απαιτητικών δοκιμασιών θα διεκδικήσει την κορυφή.
Η κριτική επιτροπή
Κάποιοι από τους πιο αναγνωρισμένους δημιουργούς γεύσης, σεφ, mixologists και επαγγελματίες του χώρου, αποτελούν την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Ανάμεσά τους ο Alex Kratena - συγγραφέας και βραβευμένος συν-δημιουργός του Artesian (London), η Laura Cullen - mentor και coach στο χώρο των spirits και πρόσφατο μέλος του Dame Hall of Fame από το Tales of the Cocktail, o Ewan Morgan - παγκόσμια αυθεντία στα ουίσκυ, ο Gaggan Anand - δύο φορές νικητής του Asia’s 50 Best Restaurants, GQ ‘Man of the Year’ και ιδιοκτήτης του προοδευτικού Ινδικού εστιατορίου Gaggan στην Ταϊλάνδη, ο Pedro Miguel Schiaffano - σεφ του Malabar, το #20 εστιατόριο στο Latin America’s 50 Best Restaurants list , ο Hidetsuga Ueno - ιδιοκτήτης του Bar High Five στο Τόκυο, ο Roberto Berdecia - resident bartender στο La Factoria στο Πουέρτο Ρίκο και παλαιότερος νικητής του World Class στο Πουέρτο Ρίκο και ο Steve Olson - ένας από τους πιο εγκύρους συγγραφείς και ομιλητές στη Αμερική.
Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου και θα παραλάβει τα σκήπτρα από τον περσινό νικητή του διαγωνισμού, τον Ιάπωνα Michito Kaneko. Όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα, μαζί με τις προσπάθειες του Αλέξη Σιμωνίδη, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live stream από το www.theworldclassclub.com/livestream
#WORLDCLASSGREECE #WORLDCLASS2016
Απολαύστε Υπεύθυνα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.