- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
2 can shake it better! Ποιο θα είναι το απόλυτο μεσογειακό cocktail για φέτος;
11 ομάδες από 7 χώρες βάζουν τα δυνατά τους την Τρίτη 28/6 στη Hytra
Εδώ και λίγο καιρό η κριτική επιτροπή του Skinos, του υπέροχου αυτού λικέρ που καταφέρνει να χωρέσει όλη την Ελλάδα σε ένα μπουκάλι-αριστούργημα, ταξιδεύει από πόλη σε πόλη κι από χώρα σε χώρα δοκιμάζοντας συνολικά περισσότερα από 200 cocktail (καταραμένη δουλειά…) και αναζητώντας το απόλυτο Μεσογειακό ποτό. Κατέληξαν σε 11 ομάδες (5 από την Ελλάδα και 6 από το εξωτερικό), οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο μεγάλο τελικό του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2016, που θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου στην εντυπωσιακή ταράτσα του bar restaurant Ηytra, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Skinos αναλαμβάνει να βρει για εμάς το cocktail που θα πιούμε φέτος το καλοκαίρι. Όμως κανένας από τους προηγούμενους 5 διαγωνισμούς δεν μοιάζει με τον φετινό. Αυτή τη φορά, το Skinos Mediterranean Cocktails Challenge έχει σαν θέμα το «Team Challenge» και αφορά την ομάδα, την κοινή προσπάθεια, την αλληλοστήριξη και τον συναγωνισμό, γιατί όπως λέει και η Skinos “2 can shake it better!”. Περισσότεροι από 400 bartenders από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Λίβανο, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο ένωσαν τις δυνάμεις τους και μελέτησαν, δοκίμασαν, μύρισαν, ήπιαν και ανάμιξαν παρέα πρωτότυπα Μεσογειακά cocktails.
Την ερχόμενη Τρίτη, όποια από τις 11 κορυφαίες ομάδες κερδίσει, θα παρουσιάσει το απόλυτο μεσογειακό cocktail στο BCB (Bar Convent Berlin), που είναι το μεγαλύτερο bartending event στην Ευρώπη. Εμείς όμως, θα το πιούμε πρώτοι στην υπέροχη ταράτσα της Hytra.
*Όσοι παρευρεθούν στον τελικό του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2016 εκτός από το ότι θα δοκιμάσουν το δροσιστικό Skinos Tonic, θα μπορούν να συμμετέχουν και στο Audience Award, ψηφίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα.
**Το Skinos Mastiha Spirit είναι το μεγαλύτερο ελληνικό λικέρ σε πωλήσεις στην Ελλάδα και το πρώτο σε εξαγωγές σε πάνω από 15 χώρες. Ταυτόχρονα, είναι το μοναδικό ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας, χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή μαστιχέλαιου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Info: Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 20.30 στο Hutra Restaurant, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Συγγρού 107).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια εμπειρία γαστρονομική και συγκινητική
Η φήμη του χωριού Μεσενικόλα Καρδίτσας και της τοπικής ποικιλίας «Μαύρο Μεσενικόλα» ξεπερνά τα σύνορα της χώρας, χάρη στο όραμα και στη δουλειά τεσσάρων γενεών της οικογένειας Καραμήτρου
Δεν λείπουν και πιο «ψαγμένα» ποτά, αλλά και μια ιδιαίτερη συλλογή σπάνιων malt whiskey
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου, παθιασμένο οινολόγο και δημοσιογράφο οίνου
Μια έκθεση με 55 οινοποιεία και 200+ βιολογικά, βιοδυναμικά κρασιά με ελάχιστη παρέμβαση
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Ένας προορισμός για κάθε λάτρη του καλού κρασιού
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Αποτελεί το πρώτο κρασί της σειράς Βoutari Selections, το οποίο δοκίμασαν οι καλεσμένοι στον γάμο και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό φιαλών
Τα αγαπημένα των summer parties
Ντόπιες ποικιλίες με μικρή παραγωγή
Το Paros Farming Community μόλις κυκλοφόρησε το Seiradi Rosé Vin Mousseux Extra Brut
Η κεφαλονίτικη ποικιλία μας έχει πάρει τα μυαλά!
Με μόλις 6% αλκοόλ και 40% λιγότερες θερμίδες
Το Crodino φτιάχνεται από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά έπειτα από 6 μήνες εκχύλισης
Συντροφεύει τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές της παρέας
Μιλήσαμε με την Αγγελική Γρατσία, στην οικογένεια της οποία ανήκει το οινοποιείο, για όλα εκείνα που κάνουν ξεχωριστή την τέχνη της παραδοσιακής αμπελουργίας
Φρανσουά Τρυφώ και μενού από ένα από τα καλύτερα wine bar της Αθήνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.