- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
1. Ξεκολλήστε από τις προκαταλήψεις. Το ροζέ είναι κρασί, δεν είναι χρώμα. Δεν είναι «ντροπή» να πίνεις ροζέ.
2. Το ροζέ δεν είναι ανάμειξη κόκκινων και λευκών, αλλά ελαφρύ κόκκινο κρασί μικρής χρονικά εκχύλισης.
3. Τα κρασιά με χαμηλό αλκοολικό βαθμό είναι της μόδας.
4. Ταιριάζουν με τα περισσότερα καλοκαιρινά φαγητά, τις δροσερές σαλάτες, τα τηγανητά ψάρια.
5. Πίνονται δροσερά στην πλειοψηφία τους, δεν περνάνε από βαρέλι και δεν παλιώνουν.
6. Έχουν έντονη γεύση φρούτων και λουλουδιών.
7. Τα ελληνικά ροζέ έχουν σχετικά βαθύ χρώμα ενώ τα γαλλικά ανοιχτό αληθινά ροζ.
7 Ελληνικά Ροζέ
Σκούρας - Άκρες Ροζέ
Κυρ Γιάννης - Ακακίες
Σιγάλα - ΕΑΝ Ροζέ
Παυλίδης - THEMA Ροζέ
Ζαφειράκη - Λημνιώνα Ροζέ
Βιβλία Χώρα - Ροζέ
Κτήμα Άλφα - Ροζέ
Και 3 Γαλλικά
(από την Προβηγκία, μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά για να τα συγκρίνετε με τα ελληνικά, επιδέχονται 2-3 χρόνια παλαίωση)
Les Domaniers
Whispering Angel
Château d’Esclans Rosé
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.