- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Le Cacaoyer: Τα premium σοκολατάκια που ανεβάζουν τον πήχη στην απόλαυση
Κάθε σοκολατάκι εδώ είναι μοναδικό!
Στο Le Cacaoyer, στην Κόρινθο, θα βρεις premium, χειροποίητα σοκολατάκια, φτιαγμένα με σοκολάτα άριστης ποιότητας
Από το 2017, το Le Cacaoyer στην Κόρινθο μετατρέπει τη σοκολάτα σε τέχνη. Οι δημιουργοί του, Ιωάννα και Δημήτρης, δύο έμπειροι σοκολατιέ, υπογράφουν bonbon υψηλής αισθητικής, με γεμίσεις από πραλίνες, ganache και ζελέ φρέσκων φρούτων, φτιαγμένα με σοκολάτα άριστης ποιότητας. Κάθε σοκολατάκι είναι μοναδικό, ζωγραφισμένο στο χέρι ή με αερογράφο, φέροντας τις μικρές «ατέλειες» που μαρτυρούν το μεράκι της χειροποίητης δημιουργίας.
Σήμα κατατεθέν της, η premium κασετίνα με 9 σοκολατάκια bonbon, ένα εκλεπτυσμένο δώρο για τους αγαπημένους σας. Για όσους αναζητούν περισσότερη ποικιλία, υπάρχουν κασετίνες 6 έως 24 τεμαχίων, με δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου συλλογή. Τα bonbon του Le Cacaoyer ταξιδεύουν με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας τη γεύση της πολυτέλειας παντού.
Κολοκοτρώνη 22, Κόρινθος, 2741401900, www.lecacaoyer.gr, Fb: Cacaoyer, Instagram: cacaoyer.chocolat
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.