- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί σε Κυριακάτικο brunch στο Athénée… α λα ιταλικά
Με την εμπειρία και τη φαντασία του, απογειώνει την έννοια του brunch, κάνοντάς το όχι μόνο γεύμα, αλλά μια γιορτή
Dolce vita, Dolce brunch: Κυριακάτικα brunch στο Athénée με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου. Δίνουμε το γευστικό ραντεβού μας στις 13/10, 20/10, 3/11
Το κυριακάτικο brunch έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια για πολλούς, προσφέροντας την τέλεια ευκαιρία να απολαύσουμε ένα χαλαρό πρωινό με φίλους και οικογένεια. Όταν αυτό το brunch προσφέρεται από τον εθνικό μας chef patisseur, Στέλιο Παρλιάρο, σε ένα θρυλικό γωνιακό μαγαζί του κέντρου της Αθήνας, το Athénée, η εμπειρία αυτή αποκτά μια νέα διάσταση. Οι τρεις Κυριακές (13/10,20/10,3/11) με θέμα τα ιταλικά γλυκά υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στην καρδιά της Ιταλίας, προσφέροντας όχι μόνο γεύσεις αλλά και την κουλτούρα του dolce far niente, τη φιλοσοφία της απόλαυσης της ζωής και της χαλάρωσης.
Η ιταλική γαστρονομία είναι γνωστή για την αριστοτεχνία της στη ζαχαροπλαστική, με γλυκά που προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και ξυπνούν αναμνήσεις. Οι δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου, με την τεχνική του, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα των υλικών, μετατρέπουν τα γλυκά του σε αληθινά έργα τέχνης, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που ξεπερνά την απλή κατανάλωση και γίνεται ένα γαστρονομικό ταξίδι.
Παράλληλα, η γαστρονομική προσέγγιση του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, που επιμελείται τα νέα πιάτα brunch και lunch του Athénée, συμπληρώνει τέλεια αυτή την εμπειρία. Οι καινοτόμες γεύσεις του, συνδυασμένες με εξαιρετική πρώτη ύλη, δημιουργούν πιάτα που εκπλήσσουν.
Κάθε μπουκιά αυτού του πολύ διαφορετικού brunch είναι μια υπόσχεση χαράς και απόλαυσης, που μας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι ωραία όταν την ζούμε με ένταση και γεύση. Με αυτές λοιπόν τις τρεις Κυριακές, ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί να ανακαλύψουμε τον κόσμο των ιταλικών γλυκών, ζωντανεύοντας την κουλτούρα και την ατμόσφαιρα της γαστρονομίας που έχει σημαδέψει όχι μόνο την Ιταλία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Φύγαμε για dolce vita, dolce brunch!
Infos
Athénée
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα 106 71
Κυριακή 13/10, 20/10, 3/11
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.