Θεματα

Mellon: Ποιοτικά βιολογικά προϊόντα σε πολύ καλές τιµές

Ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής, αλλά και όσπρια, ρύζια και ξηροί καρποί, από κάθε γωνιά της ελληνικής γης.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mellon

Στο Mellon θα βρεις βιολογικά προϊόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές

Νέα άφιξη στο Παλαιό Φάληρο, λειτουργεί από τον Σεπτέµβριο και ήρθε να αποδείξει ότι η άριστη ποιότητα µπορεί κάλλιστα να συµβαδίζει µε τη σωστή τιµή. Πολλές και πολλοί αποφεύγουν, ίσως, τα βιολογικά προϊόντα, σκεπτόµενοι ότι η τιµή τους είναι υψηλότερη από τα «συµβατικά». Το Mellon, όµως, καταφέρνει να µας προσφέρει τα καλύτερα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιµές, καθώς προµηθεύεται τα πάντα απευθείας από τοπικούς και πιστοποιηµένους βιολογικούς παραγωγούς!

Mellon

Στο Mellon, το οποίο είναι πιστοποιηµένο από τη ΔΗΩ, θα βρείτε εποχιακά, φρέσκα προϊόντα, ιδανικά για να φροντίσετε µε τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σας και την οικογένειά σας. Θα βρείτε µια µεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ό,τι βγαίνει ανάλογα µε την εποχή (δοκιµάστε παντζάρια και σπανάκι οπωσδήποτε), αλλά και πολλά χύµα προϊόντα, όσπρια, ρύζια και ξηρούς καρπούς, από κάθε γωνιά της ελληνικής γης. Δίπλα σε όλα αυτά και µια µεγάλη γκάµα από σπόρους, όπως κινόα, φαγόπυρο, κριθάρι, βρώµη και σιτάρι, αλλά και προτάσεις για εξαιρετικά healthy και δυναµωτικά προϊόντα.

Mellon

Το Mellon θα σας προτείνει, ακόµη, κάποια συσκευασµένα προϊόντα αλλά και προϊόντα ψυγείου, για παράδειγµα, χυµούς, γάλα και διάφορα γαλακτοκοµικά. Τελευταίο, αλλά καθόλου τελευταίο όταν κάνουµε τις αγορές µας, µάς δίνει τη δυνατότητα να πάρουµε αυτό ακριβώς που θέλουµε, στην ποσότητα που θέλουµε. Χρειάζεσαι τρία καρότα για να µαγειρέψεις σήµερα; Αυτά θα πάρεις και όχι όλη τη συσκευασία.

Mellon

Στα συν προσθέστε την αγάπη των ανθρώπων του γι’ αυτό που κάνουν και την άψογη φιλοξενία στον χώρο τους και σηµειώστε ότι όλα αυτά τα ωραία µπορείτε να τα προµηθευτείτε και µε delivery µε τη Wolt.

Αχιλλέως 120, Παλαιό Φάληρο, 2109802090, www.mellon.bio, Fb: mellon.bio, Instagram: @mellon.bio

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ