Το Μαριάνο είναι ένα νέο μεζεδοπωλείο στα βόρεια προάστια που αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι της γεύσης, με έναν έξυπνο τρόπο. Προσπερνάμε τα καταπληκτικά μεζεδάκια («οι μεζέδες της γης και της θάλασσας», όπως τους αναφέρει στον κατάλογο), όχι γιατί αξίζουν λιγότερη προσοχή, αλλά για να φτάσουμε σε αυτό που βρίσκουμε έξοχη ιδέα: τα τσιπουροπάρτι!
Κοιτάξτε τι καταπληκτικό γίνεται εδώ: Όλες τις Πέμπτες του Νοεμβρίου, ξεκινώντας από αυτή την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στο Μαριάνο κερνάνε το πρώτο καραφάκι τσίπουρο (250 ml) και το μεζέ που θα διαλέξεις για να το συνοδέψεις. Μπορείς μάλιστα να δοκιμάσεις τσίπουρο από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που σου αρέσει περισσότερο!
Τα λέμε ξανά το Δεκέμβρη, γιατί όλες τις Πέμπτες αυτού του μήνα θα είμαστε απασχολημένοι (χικ)…
Αγ. Γεωργίου 59, Χαλάνδρι, 210 6824224
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.