- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τώρα που σιγά-σιγά έρχεται ο χειμώνας και νυχτώνει πιο νωρίς, η ανάγκη μας για βόλτες γίνεται μεγαλύτερη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να είναι Κυριακή και να κάνεις μια όμορφη βόλτα μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και αν βρέχει ή κάνει κρύο; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί υπάρχουν κάτι όμορφοι, στεγασμένοι και ζεστοί χώροι όπως του Golden Hall.

Γιατί το Golden Hall, τώρα μένει ανοιχτά τις Κυριακές -ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή 9 Νοεμβρίου -μαζί με τα εστιατόρια και τα café που φιλοξενούνται σε αυτό. Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας και μετά να χαλαρώσετε στα café του ισογείου Ben& Jerry’s, Starbucks, στο καφέ του πρώτου ορόφου Danessi Coffee House &Flocafe.
Μετά τον καφέ ανεβείτε στα εστιατόρια του δευτέρου ορόφου για πλούσια και ζεστά γεύματα. Pastis, Wagamama και Πρυτάνειον Gold, ανοίγουν τις πόρτες τους για να χορτάσουν τις απαιτήσεις σας.

Και μην ανησυχείτε για τους μικρούς μας φίλους. Θα μείνουν απασχολημένοι και χαρούμενοι στον παιδότοπο iPlay, που επίσης επεκτείνει το ωράριο λειτουργίας του και προσφέρει δραστηριότητες για όλα τα γούστα. Εδώ τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, να φτιάξουν κατασκευές LEGO, να ζωγραφίσουν, να παίξουν με πολύχρωμα φουσκωτά παιχνίδια και να ζήσουν αξέχαστες παιχνιδιάρικες στιγμές.

Το Golden Hall, είναι το ιδανικό μέρος για μια όμορφη Κυριακάτικη βόλτα που θα απολαύσει όλη η οικογένεια. Μπορείτε μάλιστα να πάτε με το αυτοκίνητο και να μην αγχώνεστε για το parking: εδώ είναι δωρεάν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Specialty coffee, premium tea και νέες γευστικές εμπειρίες για κάθε στιγμή της ημέρας
Το κρέας, οι ανισότητες στη διατροφή, η βιομηχανία τροφίμων και οι νέες «διατροφικές έρημοι» του ανεπτυγμένου κόσμου
Θεωρείται από πολλούς «διανοούμενος της κουζίνας»
Τι μαγειρεύεις σε εκείνη που τα μαγειρεύει όλα τέλεια;
Πάνω που μάθαμε να κρατάμε το πιρούνι στο αριστερό, γίνεται ξανά της μόδας να τρώμε με τα χέρια. Ή μήπως όχι;
Οι τρεις νέες προσθήκες στο menu έρχονται για να μείνουν και από την πρώτη μπουκιά, φαίνεται ότι θα γίνουν από τις αγαπημένες μας
Eπαναπροσδιορίζουν το πώς αντιλαμβάνονται οι Βρετανοί το ελληνικό φαγητό.
Με χρυσαφένια, αφράτη ζύμη και γέμιση βελούδινης κρέμας ξετρελαίνει το κοινό
“Tavola Della Mama”: ένα μαμαδίστικο κυριακάτικο τραπέζι ξεκινά αυτή την Κυριακή
Έντονα χρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις και πληθώρα θρεπτικών συστατικών
Πανάρχαιη συνταγή για να απογειώσεις αυγά τηγανητά, μπεσαμέλ, ντολμαδάκια, κουραμπιέδες και τόσα άλλα
Τους αγαπάμε, τους γευόμαστε με μεγάλη χαρά και στην Ελλάδα βρήκαν την δεύτερη πατρίδα τους
Σεφ-ιδιοκτήτης ο Δημήτρης Σαββίδης που είχε για χρόνια το μπαρ ρεστό Extrablatt στη Θεσσαλονίκη
Ακρόπολη, Πετράλωνα, Θησείο – 3 αθηναϊκές γειτονιές που δεν θα βαρεθούμε ποτέ
Πίτσα και τέχνη πάνε μαζί σε αυτό το όμορφο στέκι
Μια νέα εμπειρία παγωτού στην καρδιά της Αθήνας
Από τα πιο αγαπημένα specialty coffee spots αυτής της πόλης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.