Θεματα

Kir-Yianni Wine Bar στο Ελ Βενιζέλ

Το ελληνικό κρασί σε τροχιά απογείωσης

79297-177232.jpg
Μάιρα Πάγκαλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80419-162405.jpg

Στην μεγάλη τάση της εποχής ανταποκρίνεται το Κτήμα Κυρ- Γιάννη με τη δημιουργία του «Kir-Yianni Wine Bar» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ένα από τα κτήματα με τις πιο γνωστές ελληνικές ποικιλίες και ετικέτες συνεχίζει την πορεία του καινοτόμα και έξυπνα. Με ένα μπαρ όπου κρασιά και κάποια καλά επιλεγμένα πιάτα προσφέρουν μια γεύση Ελλάδας σε ντόπιους και ταξιδιώτες απ’ όλον τον κόσμο.

Το κτήμα Κυρ- Γιάννη ξεκινά το 1997, με αμπελώνες στη Νάουσα και το Αμύνταιο, δίνοντας έμφαση στις γηγενείς ποικιλίες και κυρίως στο Ξινόμαυρο. Η ομάδα του Κτήματος συνδυάζει από τη μία την παράδοση και την εξειδικευμένη γνώση στα κρασιά και δεν ξεχνά από την άλλη να είναι σύγχρονης αντίληψης και μπροστά από την εποχή της.

Κι εμείς; Ε, εμείς δεν χρειάζεται πια να ψάχνουμε σαν τρελοί για δώρα στο αεροδρόμιο. Μια βόλτα από το «Kir-Yianni Wine Bar» δίνει την ευκαιρία να χαζέψουμε τα μεγάλα κρασιά του Κτήματος, να πιούμε ένα τελευταίο ποτήρι καλό κρασί αλλά και να βρούμε κρασιά για τους φίλους μας. Όσο για τους ξένους ταξιδιώτες, φθάνοντας, θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν κάτι από Ελλάδα, αλλά και επιστρέφοντας να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι από αυτήν. Με αφετηρία το αεροδρόμιο, το ελληνικό κρασί ταξιδεύει…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ