- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
The Smashers: Τα πιο λαχταριστά smash burgers στο χέρι σου
Ένα «θαύμα» που, όπως λένε, κρατά από τον Αμερικάνικο Νότο
Η τάση που λατρεύουν οι Αθηναίοι στα μπέργκερ έρχεται από τον αμερικανικό Νότο και αναβιώνει στο The Smashers με τον πιο νόστιμο τρόπο. Εδώ, τα ζουμερά και πληθωρικά μπιφτέκια «πατιούνται» πάνω στην καυτή πλάκα και φτιάχνουν πεντανόστιμα smashed burgers. Το μπιφτέκι λεπτό και ξεροψημένο εξωτερικά, ζουμερό εσωτερικά, «αγκαλιάζεται» από το αφράτο ψωμάκι και συνδυάζεται με φρέσκα υλικά και λαχταριστές σος.
Οι επιλογές πολλές, για να ικανοποιήσουν τη μεγάλη μας όρεξη και όλα τα γούστα. Από τα «must» είναι το πληθωρικό The Double Smashers burger, με διπλό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί, μαρούλι iceberg, onion rings, πίκλες, smoky BBQ και baconnaise sauce, ενώ το The Real Smashers burger θα σε χορτάσει για τα καλά, με τριπλό 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, διπλό τυρί τσένταρ, τηγανητό αυγό, μπέικον, ψητό κρεμμύδι και τη μοναδική smoky BBQ sauce. Αν είσαι λάτρης του κοτόπουλου, οι Smashers ξέρουν πολύ καλά να απογειώνουν τη γεύση του και έχουν δημιουργήσει μια σειρά από τραγανές επιλογές. Δικό μας αγαπημένο το Kimchi Daebak, με την kimchi σάλτσα από την Κορέα να δημιουργεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό με το τραγανό φιλέτο κοτόπουλο.
Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στα σημεία The Smashers στο Παγκράτι, Μαρούσι και Νέο Ηράκλειο μέσω delivery ή pickup.
Extra Tip: Υπάρχουν επιλογές για vegan με φαλάφελ ή meat free burgers.
Site: thesmashers.gr, Facebook: TheSmashers_Burgers, Instagram: @thesmashers_burgers
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.