Θεματα Γευσης

Τι τρώει η Tortuga;

Και slow και street food κάπου στο Παγκράτι

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
80153-161869.jpg

Ούτε βδομάδα δεν έχει που άνοιξε (Δευτέρα 27 Οκτωβρίου) και «δεσμεύεται» να πάει την δυνατή γευστική τάση της εποχής ένα βήμα παραπέρα. Το street food της Tortuga (χελώνα) έχει την tortilla στο επίκεντρο την οποία παρουσιάζει χειροποίητη-made in house καθημερινά, γεμιστή με μια σειρά νέες προτάσεις, όλες τους εκλεπτυσμένες και σε επιμέλεια του γνωστού σεφ Marko Rossi.

n

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση υπάρχουν tortillas με tagine μοσχάρι μαγειρεμένο με μαροκινά μπαχαρικά και σεταρισμένο με ρύζι basmati, με kebab αρνί και μοσχάρι με καπνιστή πάπρικα και σάλτσα Εσμέ, με κοτόπουλο curry, με κροκέτες μανιταριού και σάλτσα blue cheese, με χοιρινή παντσέτα και stir fry λαχανικά. Και συνεχίζει με σουπίτσες που θα εκτιμήσουν πολύ και οι χορτοφάγοι, φρέσκες τηγανητές πατάτες ενισχυμένες με διάφορα homemade dips, γλυκά.

n

Το Tortuga Food Bar σερβίρει και καφέ από ποιοτικά χαρμάνια, ποικιλία από αρωματικά τσάγια, χυμούς φρούτων και λαχανικών, λευκό και κόκκινο κρασί από βιολογικά σταφύλια αλλά και Lassi, το απολαυστικά κρεμώδες ινδικό ποτό-ρόφημα σε δύο εκδοχές. Σλόγκαν έχει το «slow food-γρήγορη εξυπηρέτηση», δίνει έμφαση στο υγιεινό φαγητό, ενώ προσέχει πολύ και τις τιμές του.

Είναι κάθε μέρα ανοιχτά από τις 2μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ και θα το βρείτε Αρχιμήδους 1, Παγκράτι, 2130307520.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bumblin Athens | Περιστέρι
Bumblin Athens: Το νέο all day στέκι στο Περιστέρι με την υπέροχη αυλή

Στο Περιστέρι, το Bumblin Athens συνδυάζει μια καταπράσινη αυλή, καφέ, λαχταριστές γεύσεις και ιδιαίτερα κοκτέιλ, σε ένα νέο στέκι με χαλαρή διάθεση και μουσική που σε κρατά μέχρι αργά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY